| OneLa16 a întrebat:

Ama asa o intrebare, daca prietena mea nu e virgina iar prietenului ei i-a zis ca este, in timpul actului sexual el poate sasi dea seama daca e virgina sau nu?

16 răspunsuri:
| Narcis2007 a răspuns:

Eu inteleg ca la pacalit...nui frumos din partea ei... teoretic da, practic daca baiatu e virgin sunt sanse destul de mari sa nusi dee seama

| unione a răspuns:

Daca e destul de priceput. totusi, se simte cand o fata e virgina...sta speriata si nu face nimic, iar penisul intra dupa mult chin

| Zuzu6235 a răspuns:

E discutabila chestia asta...in cazul in care baiatul nu are experienta, si stii sa te prefaci bine (gen : au ma doare), atunci nu prea... daca intreaba de ce nu este sange, zi ca mergeai pe bicicleta. ceva de genul. Dar daca e prima lui exp, nu ii va pasa de asta, va fi mult prea purtat de val ca sa mai intrebe ceva. In celalalt caz, cand baiatul are experienta, nu e de mirare dac nu si-a dat seama deja, deoarece o fata virgina este mai timida, vrea condusa in timp ce faceti dragoste. Iar o fata virgina este mai sensibila la atingere ( ex: cand te atinge pe burta sau te magaie pe spate se gadila). Dar parerea mea este daca tii la el mult si chiar aveti de gand sa o faceti, cel mai bine ar fi sa stati de vorba. Spune-i ca iti pare rau ca l-ai mintit, deoarece iti era frica sa nu te respinga sa u sa creada altceva despre tine, ca aveti ganduri serioase, relatie de lunga durata bla bla.intelegi uwinking

| ynna93 a răspuns:

Pai s`ar putea sa`si dea seama.pentru ca dupa asta ar trebui sa-i curga sange.si daca el vede ca nu i`a curs isi da seama.

| poliku a răspuns:

Da normal...ar trebui sa intru mai in amanunt ca sa intelegi spper sa nu te superi ca nu vreau sa jignesc pe nimeni.
Deci iti poti da seama daca e virgina prin mai multe metode. Daca are sange pe ''ala micu'' cand il scoate e posibil sa fie din cauza rupturi membranei(un fel de capac)ma gandesc ca sti, pe care femeile il au cand sunt virgine.Bine asta mai inseamna ca nici nu mai e virginalaughing. Alta posibilitate de a afla sunt durerile pe care fata le suporta in momentul actului sexual si iti poti da seama daca are dureri sau nu ca sunt oarecum suparatoare.Mai e si chestia cu''nu intra de tot'' asta inseamna iar posibil sa fie virgina.Astea toate la un loc dau dovada de virginitate...Dar mai sunt si altele cum ca prietena ta te-ar fi mintit sau prietenul ei a mintit una din doua. Oricum nu-i asa greu sa-ti dai seama.Mai ales la femei.Acum normal, mai sunt multe chestii dupa care iti poti da seama daca e virgina sau nu.De exemplu:Ala a simtit cine stie ce si a zis gata asta e virgina.
Sper ca te-a ajutat in mare parte sa intelegi si poate am exagerat cu, cuvintele dar am incercat sa explic intr-un mod cat mai clar.
O zi buna.

| Mynewlifestyle a răspuns:

Raspunsul corect este ca Da!happy deoarece in timpul actului sexual himenul trebuie sa se rupa daca fata e virginahappysi cum au mai spus multe si trebuie sa ii curga sangehappy daca nu ii curge sau nu raman niste semne nu e virgina fata

| pinkystyleツ a răspuns:

Prietena=tuwinking

| Rurouni a răspuns:

Probabil prietenul ei n-a nimerit gaura corecta. Normal ca isi poate da seama daca e virgina sau nu, in primul rand dupa reactia ei ( daca e virgina, face urat cand o penetreaza, ca doare ), si in al doilea rand, dupa "rezistenta" intampinata de penis, ca n-o sa poata intra din prima asa, fara nicio problema. Ma gandesc si eu big grin

| Siimooona a răspuns:

Si da si nu. In general baietii cand dezvirgineaza o fata se chinuie sa o penetreze. Daca ea nu mai e virgina nu se va chinui prea tare. Plus ca in cele mai multe din cazuri curge sange sau macar pe penis/prezervativ raman niste urme de la himen. Depinde de baiat cat stie si el. Erau niste leacuri babesti cu lamaie sa pari virginahappy

| Abramburika a răspuns:

Depinde daca tipul are ceva la activ isi da seama, daca nu.si ea mimeaza bine never

| CandyGirl_5618 a răspuns:

Logic ca da.

| juicymoistureXD a răspuns:

Pai isi da seama. Daca himenul se rupe curge sange si are loc dezvirginarea... daca himenul este deja rupt, nu curge, si asa isi da seama ca nu mai e virgina, dar ma rog, sunt unele cazuri in care nu curge deloc, sau ar putea sa-i zica ca i s`a rupt himenul cand a facut sfoara sau cand a folosit un OB thinking se poate si asa ceva. Bafta.

| timotaca a răspuns:

Normal ca da

| Blitsu123 a răspuns:

Daalaughing

| AlexTPU_4237 a răspuns:

Glumesti? Normal ca poate sa realizeze ca este virgina. ( exceptia fiind cazul in care prietena ta are himen elastic )

| iulik_7817 a răspuns:

Daca stii sa mimezi bine nu. Trust me!