Eu inteleg ca la pacalit...nui frumos din partea ei... teoretic da, practic daca baiatu e virgin sunt sanse destul de mari sa nusi dee seama
Daca e destul de priceput. totusi, se simte cand o fata e virgina...sta speriata si nu face nimic, iar penisul intra dupa mult chin
E discutabila chestia asta...in cazul in care baiatul nu are experienta, si stii sa te prefaci bine (gen : au ma doare), atunci nu prea... daca intreaba de ce nu este sange, zi ca mergeai pe bicicleta. ceva de genul. Dar daca e prima lui exp, nu ii va pasa de asta, va fi mult prea purtat de val ca sa mai intrebe ceva. In celalalt caz, cand baiatul are experienta, nu e de mirare dac nu si-a dat seama deja, deoarece o fata virgina este mai timida, vrea condusa in timp ce faceti dragoste. Iar o fata virgina este mai sensibila la atingere ( ex: cand te atinge pe burta sau te magaie pe spate se gadila). Dar parerea mea este daca tii la el mult si chiar aveti de gand sa o faceti, cel mai bine ar fi sa stati de vorba. Spune-i ca iti pare rau ca l-ai mintit, deoarece iti era frica sa nu te respinga sa u sa creada altceva despre tine, ca aveti ganduri serioase, relatie de lunga durata bla bla.intelegi u
Pai s`ar putea sa`si dea seama.pentru ca dupa asta ar trebui sa-i curga sange.si daca el vede ca nu i`a curs isi da seama.
Da normal...ar trebui sa intru mai in amanunt ca sa intelegi spper sa nu te superi ca nu vreau sa jignesc pe nimeni.
Deci iti poti da seama daca e virgina prin mai multe metode. Daca are sange pe ''ala micu'' cand il scoate e posibil sa fie din cauza rupturi membranei(un fel de capac)ma gandesc ca sti, pe care femeile il au cand sunt virgine.Bine asta mai inseamna ca nici nu mai e virgina. Alta posibilitate de a afla sunt durerile pe care fata le suporta in momentul actului sexual si iti poti da seama daca are dureri sau nu ca sunt oarecum suparatoare.Mai e si chestia cu''nu intra de tot'' asta inseamna iar posibil sa fie virgina.Astea toate la un loc dau dovada de virginitate...Dar mai sunt si altele cum ca prietena ta te-ar fi mintit sau prietenul ei a mintit una din doua. Oricum nu-i asa greu sa-ti dai seama.Mai ales la femei.Acum normal, mai sunt multe chestii dupa care iti poti da seama daca e virgina sau nu.De exemplu:Ala a simtit cine stie ce si a zis gata asta e virgina.
Sper ca te-a ajutat in mare parte sa intelegi si poate am exagerat cu, cuvintele dar am incercat sa explic intr-un mod cat mai clar.
O zi buna.
Raspunsul corect este ca Da! deoarece in timpul actului sexual himenul trebuie sa se rupa daca fata e virginasi cum au mai spus multe si trebuie sa ii curga sange daca nu ii curge sau nu raman niste semne nu e virgina fata
Probabil prietenul ei n-a nimerit gaura corecta. Normal ca isi poate da seama daca e virgina sau nu, in primul rand dupa reactia ei ( daca e virgina, face urat cand o penetreaza, ca doare ), si in al doilea rand, dupa "rezistenta" intampinata de penis, ca n-o sa poata intra din prima asa, fara nicio problema. Ma gandesc si eu
Si da si nu. In general baietii cand dezvirgineaza o fata se chinuie sa o penetreze. Daca ea nu mai e virgina nu se va chinui prea tare. Plus ca in cele mai multe din cazuri curge sange sau macar pe penis/prezervativ raman niste urme de la himen. Depinde de baiat cat stie si el. Erau niste leacuri babesti cu lamaie sa pari virgina
Depinde daca tipul are ceva la activ isi da seama, daca nu.si ea mimeaza bine never
Pai isi da seama. Daca himenul se rupe curge sange si are loc dezvirginarea... daca himenul este deja rupt, nu curge, si asa isi da seama ca nu mai e virgina, dar ma rog, sunt unele cazuri in care nu curge deloc, sau ar putea sa-i zica ca i s`a rupt himenul cand a facut sfoara sau cand a folosit un OB se poate si asa ceva. Bafta.
Glumesti? Normal ca poate sa realizeze ca este virgina. ( exceptia fiind cazul in care prietena ta are himen elastic )
lup1121 întreabă:
bombonel31 întreabă: