Sa astepti pana face 18 ani, de-abia atunci va decide ea. N-o mai minti ca la 17 ani poate decide de capul ei, este o prostie. daca intr-adevar o iubesti astepti, mai ales ca inceperea vietii sexuale la femei sub 17 ani si jumatate creste de 10 ori cancerul de col uterin. Incearca sa fii cat de cat responsabil, nu te mai purta ca un copil de 5 ani care vrea ceva, indiferent ed conditii si e dispus sa riste orice si sa minta oricat.
Am o intrebare: Tu la citi ani ai inceput viata sexuala? Si chiar daca ai inceputo dupa 18 sint sigur ca nu a fost iubire ci doar asa, trail vali!
Eu asa de tare o iubesc ca deam nu mai stiu ce e cu mine! Si chiar daca vom face sex, simt ca vom fi mai atrasi, in special eu voi devein ca si robul ei! O iubesc la nebunie, si simt ca sexul nu e doar o joaca, ci ceva mai mult!
Eu mi-am inceput viata sexuala la 24 de ani si m-am culcat numai cu barbati pe care i-am iubit mult. Daca o iubesti de ce esti dornic sa o expui la asemenea riscuri, ca doar stii la ce pericol imens o expune inceperea vietii sexuale atat de devreme si cat de mult va suferi in viitor din cauza asta (consultatii, colposcopii, biopsii, tratamente, operatii)? Sau cum o poti invata sa ascunda ceva de parintii ei. Eustiu ca din iubire ii protejam pe cei dragi, nu le distrugem sanatatea si ii invatam sa fie mincinosi si sa nu-si respecte tocmai parintii
E viata ei cand o avea ea familia ei sau cand o munci ea ( 18 ani) pana atunci mda
Bine o sa incerc totusi sa iti raspund la intrebare
Pei gandeste-te si tu la scenariul :
Faci sex cu ea, totu e ok dar dupa nistiucat timp afla ca e insarcinsta apoi afla si parinti sai, atunci. Tu ce faci...
Nu cred ca va ramine insarcinata! Bai oameni, doar am 17 ani si am avut mult timp sa ma documentez, nu sint copil! Sarcina excludeti! Bolile deasemena!
Eu te cred ca vrei sex cu ea dar ce-ar fi sa-i spui ca o relatie, deci si a voastra, are un sfarsit si ea va ramane cu buza umflata si cu parintii pe capul ei.