anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

AMD,INTEL sau Snapdragon XXX Elite

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Varză călită nu vrei? laughing

| doctorandus a răspuns:

Daca esti gamer: AMD sau Intel.

Daca nu esti gamer: Snapdragon. Consuma foarte putin, PC-ul nu face zgomot, virusii nu prea se descurca pe el. Dezavantaj: multi antivirusi nu merg pe el. Stiu ca Windows Defender si ESET merg bine.

| FUVDER a răspuns (pentru doctorandus):

Am si Intel AMD-ul il folosesc pe alt sistem. Ma gandeam sa vad daca e bun de ceva cpu-l de telefon de la laptop-ul ala si nu prea ma surprins la editat la jocuri n-am ce sa zic singurul avantaj e autonomia de 18h si Ai de 2 BANI!

| doctorandus a răspuns (pentru FUVDER):

Am un Microsoft Volterra si sunt multumit de el. E PC-ul meu principal.

Are tot Snapdragon, dar o versiune mai veche decat Copilot.

Dap, se pare ca m-am lamurit. Qualcomm a pus la Copilot o versiune mai noua decat Snapdragon 8cx Gen 3. Diferenta ca versiunea mai nou merge mai rapid, deoarece poti baga mult mai mult curent in ea.

Volterra are ventilator, dar nu il aud niciodata. Si am auzul bun.

Daca stai sa te gandesti: pentru 700 de Euro am cumparat de mai bine de un an un PC al carui procesor are doua treimi din viteza Apple M1 si are 32 GB RAM. Ori pentru un Mac cu 32 GB RAM trebuie sa platesti o gramada de bani.

Bine, ca grafica nu se compara: Mac-ul e mult mai bun. Dar eu nu lucrez cu grafica si editare de video. Pentru ce fac eu e suficient de bun Snapdragon.

| lox788 a răspuns:

XXXHamster baa