anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Amicul meu s-a imbatat de paste si m-a sunat si mi-a zis niste lucruri ca si cum as fi cea mai importanta pers din viata lui.Si a 2 zi nu si-a amintit nimic, a venit la mine si desigur ca nu i-am spus ca m-a sunat si tot ce mi-a zis. A recunoscut ca tine f mult la mine si a rosit tot si mai mult nu mi-a spuslaughing. Dar eu in acea zi i-am tras o teapa care l-a suparat dar si el mia tras una inaintelaughing. Si de 3 zile nu am mai vorbitbig grin.Suntem prieteni de mult, oare ar trebui sa-l caut eu? si daca chiar ma place cum as putea sa-l fac sa nu ma mai placasad, caci nu risc o prietenie pentru o relatiesad? app:azi mereg cu o fata la circ in orasbig grin sa-l chem si pe el?

2 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Spune-i omului in fata ce a facut. Apoi vezi exact cum sta treaba, nu te ascunde nici tu, sa nu se ascunda nici el... si cine stie, poate merita incercata si o relatie.

| Puf a răspuns:

Exact asa am patit si eu, un prieten foarte bun s-a indragostit de mine. Eu i-am spus in fata ca nu se poate nimic intre noi deoarece eu il vad decat ca simplu prieten si nu as fi pregatita pentru o relatie care va esua.Am preferat sa ii spun decat sa ii dau sperante degeaba. El a inteles. Acum depinde si de firea fiecarui baiat. tu daca nu ii spui acest lucru in fata si vb in continuare cu el si il chemi in oras el va interpreta lucrurile alt fel si situatia va deveni mai dificila. eu te sfatuiesc sa vorbesti cu el si sa ii explici situatia. e cea mai buna solutie, mentioneaza`i ca vrei sa ramaneti amici. Bafta:-x