NIMENI NU este in masura sa te judece!
Ca sa fii sigura da o fuga pana la farmacie si ia un test de sarcina daca vrei sa mai astepti pana poti sa-l folosesti, daca nu ia`l frumos pe domnu` de mana explica`i problema si mergeti la un cabinet de ginecologie. A fost langa tine la bine acum sa fie si la un posibil rau!
Succes
Ai mai pus de 12414235432 întrebarea asta ţi s-a răspuns că nu poţi.
Nu te mai stresa atâtaaa cu atât mai mult vei avea mai multe impresii şi înnebuneşti.
FantaSZy.
Cati ani ai? 17? Nu pare...
Fuguta la o farmacie, iei un test de sarcina.
Eu, nu prea cred ca esti insarcinata, probabil ai starile astea de la stres.
Http://www.google.ro/......tp?/search
nu te mai panica! poate e o simpla raceala! :(
Da, e posibil sa ramai insarcinata.
Asta vroiai sa auzi? NU, NU E POSIBIL SA RAMAI INSARCINATA, e prea devreme pentru simptome.
Urineaza intr-un borcan bine spalat, transparent, dupa ce in prealabil te-ai spalat bine jos. Daca urina e neclara si urat mirositoare, ai o infectie urinara pe care e bine sa o tratezi conform indicatiilor medicului de familie. Daca zici ca de o saptamana ai avut menstra, nu esti gravida. Ia-ti si temperatura ca sa vezi daca nu faci febra.
Uu ca-am nasol... din cate stiu eu faci pipi vdes cand este vb de o sarcina. iar faza cu apa si spermat...nu cred ca este posibila. acum nu se stie. fa un test,,, ca sa fi mai sigura sper sa nu fie vb de o sarcina iti doresc tot binele. s-ar putea sa fi racita la ovare. ca si eu am patit si tyot asa ma speriasem rau. si poate sa die si de la stres stai linistita ca ajungi sa te gandesti numai la nebunii.bafta,.,,, si spune-ne ce ai mai facut
Pentru intrebari legate de sarcina si simptome poti apela la cabinetul de planning familial de pe clinicilor, de la spitalul judetean. saaau poti sa merg la consult pe strada 21 decembrie, nu stiu exact numarul, dar e in zona liceului mihai eminescu, mai in jos de regionala un pic (inspre marasti). acolo iti fac si teste de sarcina gratuite, si sunt medici calificati si poti avea incredere in ei. daca as fi in locul tau, m-as duce intai acolo. si NU, NU Esti insarcinata, si retine, spermatozoizii nu traiesc in apa calmeaza-te si scapa de stres.
bafta :*
Du-te la ginecolog!
e sigurul in putere sa faca ceva
da nu stiu daca esti insarcinata
George0197 întreabă: