Scuze ca folosesc un asemenea limbaj dar primul lucru, este sa nu te c*ci pe tine sau sa te panichezi. Daca te abordeaza o fata, bravo tie, flirteaza cu ea doar nu esti prost...sau asta depinde de gusturile tale.
Lumea lor. Bing Bang si-a facut aparitia. Again. Tu ce credeai? Astia is ca sugativele, tot sug si consuma. Pe gratis? Cu atat mai bine.
Cel mai probabil vrea sa imi dea un pliant, vreo reclama ceva. il iau si plec mai departe.
Păi, here is a true story, mergeam într-o zi spre liceu, am coborât din autobuz, aveam căștile în urechi și dintr-o dată se pune una în fața mea, mai să-mi smulgă căștile. Cică i se părea ei că mă uitam nu știu cum la ea în autobuz, i se părea că n-am curaj să fac cunoștiință cu ea (pe dracu, vrăjeală), așa că a făcut ea cunoștiință cu mine. Nu m-a atras cu nimic, în plus, a filosofit câteva sute de metri despre cum îi place ei la liceul la care a intrat cu media 8, 20 și că visul ei cel mai mare e să devină chelneriță. Se mai uita și ca vițelul la poarta 9 la mine când i-am zis că am intrat la liceu cu 9, 80. Deci, era total paralelă cu mine, nu m-a atras cu nimic, apoi ea a plecat spre liceul ei și eu mi-am băgat casca înapoi în ureche, mai degrabă enervat că a trebuit să-mi întrerup melodia.
În concluzie, depinde de fata care mă abordează. Poate dacă aș fi descoperit puncte comune, m-ar fi atras și aș fi căutat să o cunosc.
O iau frumusel dupa colt, ii dau o plamuta si ii zic ca am prietena mai sexy ca ea.