Trebuie sa se desparta de el. Sunt trei solutii: 1. il inseala pe fata. Adica ii da multe semne ca e cu un altul si la un moment dat sa ii vada pe amandoi impreuna. O sa sufere, dar nu ar trebui sa se desparta ea de el ca doar se desparte el de ea. Desi nu e o idee buna, poate ar face o criza mare si poate ca l'ar bate pe baiat. 2. Se duce la el si ii spune adevarul, ca nu il mai iubeste si ca s-a saturat sa ii spuna cat de frica ii e de o despartire si sa se obisnuiasca ca asa e viata sau 3. Se duce si ii baga pretexte gen "tata nu ma lasa sa ies cu baietii", "trebuie sa ma concentrez pe scoala", "mi-am dat seama ca nu sunt pregatita pentru o relatie", "viata e scurta si vreau sa vad cum sunt si ceilalti baieti"
Unul dintre ei doi o sa sufere, nu exista o cale de mijloc. Ori renunta la amandoi ori alege baiatul pe care il place.
Exista doar 2 variante:
1.anca vorbeste cu actualul prieten si ii explica ca nu mai are sentimente fata de el si ca ar dori sa incheie aceasta prietenie
2.anca nu-l va face pe actualul sa sufere, insa va suferi si ea si celalalt baiat deoarece se va desparti de iubitul secret
Acum depinde pe cine iubeste cel mai mult, cel mai important e sa-si asculte inimia
Cat crede ca va rezista sa minta? Nu poti ascunde astfel de lucruri.Tot il va lasa candva daca nu il iubeste si va suferi si pentru el si pentru ea. Cel mai bine e sa ii spuna adevarul.
Exact ca mai devreme nu prea e cale de scapare pentru cei 2 tipi doar daca ar putea Anca sa il faca pe unul dintre ei 2 (de care vrea sa scape) sa se vada cu alta fata fara sa stie acesta si l-ar putea acuza ca o inseala...saudaca nu iese faza sa faca menaj a troi
Chiar daca prietenul oficial o iubeste.trebuie sa-l paraseasaca. In dragoste e intotdeauna nevoie de doi.
Cred ca daca stai cu cineva din obligatie la un moment tot vei ceda, pentru ca nu se poate altfel.Anca ar trebui sa vorbeasca cu prietenul ei, sa-l roage sa o inteleaga, chiar sa se foloseasca putin de santaj (spre exemplu:"daca ma iubesti, da-mi libertatea sa fiu cu baiatul pe care eu il iubesc"). Eu zic sa puna fericirea ei pe primul loc pentru ca eu nu am facut asa, m-am gandit la restul si am ramas singura! whatever, tc !
Prietenul ei repeta mereu asta pentru ca simte adevarul. Asteapta sa i se intample ca pe ceva fatal. Nu e corect sa incepi sa te uiti dupa altcineva cand esti intr-o relatie si o sa vada si ea la vremea ei cum e, dar asta e viata. Nu ti se pare cea mai mare lovitura in increderea de sine sa te lase cineva pentru altcineva? E normal sa te sperie amenintarea asta, cand o simti. Anca oricum il va parasi pe actualul pentru celalalt, indiferent ce citesti tu aici pe TPU. Pentru ca fiecaruia ii pasa in primul rand de el, toti oamenii suntem niste monstri egoisti si e una din realitatile crude ale naturii legata de selectia naturala. Asa ca la ce bun sa ceri pareri cand ele oricum nu au relevanta? Singura chestie de bun simt pe care ar putea-o face ar fi sa ia o pauza de cateva saptamani intre cei doi, sa nu sara direct de la unul la altul. Dar cine mai face asemenea lucruri in ziua de azi doar de dragul eticii?
Daca Anca il iubeste pe celalalt de ce sa ramana langa actualul atata vreme cat nu ii leaga o casatorie, copii etc. Ce face actualul se numeste santaj, spunandu-i ca nu ar suporta o despartire.Deci Anca trebuie sa faca ce ii spune inima pentru ca e prea tanara(banuiesc) sa se lase santajata sentimental de un baiat!
Cel mai mult bine i-ar face daca s-ar desparti de el.Sa se desparta de el urgent Anca.
Cel mai bine e sa ii spuna adevarul, cu cat mai repede cu atat mai bine.
Sai puna capat acestei dualitati ca oricum iese cu taraboi dar cu cat mai repede cu atit mai bine. Pana la urma fiecare trage spuza pe turta lui.Sa o termine cu fostul dar o prioada de ceva timp sa nu afiseze relatia cu cel nou, mai ales ar fi bine sa nu afle ca relatia dureaza de ceva timp. Ar fi prea mult pentru el.Parasit, tradat, ce zic prieteni etc. Iar Anca sa-si bage mintea-n cap sa nu o mai tina in fund, astfel de chestii sunt periculoase.Nu se cladeste fericirea pe nenorocirea altuia.
Nu.anca nu e cu baiatul pe care i iubeste. ei se iubesc dar nici gand sa il insele pe actualul..
anonim_4396 întreabă: