"Fata draga nu fi trista
Fiinca e pacat
Fara lacrimi nu exista
Dor adevarat"
Spune-i ce simti!
Ramai fata cuminte!
Ai grija de tine!
"Cand iubirea-i adevarata
Nu piere niciodata"
Si inca ceva:
"Numai cu rabdarea
Poti sa treci si marea"
Succes!
De fapt in contextul asta se scrie "numai".
http://diacritica.wordpress.com/2010/01/08/numai-nu-mai/
Ăă...țin să te contrazic. E corect ce mi-ai dat tu în link doar că ce scrie în link am zis și eu. "Numai" = "doar" Exemplu: "Am mâncat numai alune." El a scrs "numai fi tristă." Ceea ce e greșit. Corect este "Nu mai."
Scuze...credeam ca te referi la "numai bine".
Nu-i bai. Fii liniștită. Toți facem greșeli
Nu vreau să aud de alţi băieţi. Până să-l întâlnesc pe el nu am mai avut prieten, am ignorat total orice băiat care încerca să-mi facă "ochi dulci"... de el m-am îndrăgostit din prima clipă când l-am văzut şi este exact aşa cum vreau.
Daca il iubesti, spune-i ce simti.
Oricum nu trebuie sa fii trista. doar nu o sa va desparta o distanta? Desigur daca iubirea e pura. daca nu. asta e.
Dar tu nu trebuie sa stai doar cu gandu la el zi de zi. mai fa si tu altceva iesi pe afara, distreaza-te., nu zic sa uiti de el dar iti spun sa numai fii trista, daca sperati amandoi si sunteti 2 persoana ambitioase ve-ti fii impreuna cat va este venit, numai bine
Nu va fi usor sa treci peste iubirea asta, insa ar fi bine sa nu uiti ca mai inainte sa fii cu viitorul iubit, ai nevoie sa rezolvi prezentul. Iar prezentul este liceul pe care trebuie sa-l termini, altfel nu cred ca parintele isi va dori o preoteasa fara ceva studii Iar daca va fi sa fie, veti fi si peste 3-4 ani impreuna. Pana atunci mai aveti niste etape pe care va trebui sa le treci cu rabdare. Asta e cu iubirea asta: nu se poate sa iubesti, fara sa treci peste niste obstacole. Succes!