anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

. anul asta... cu un coleg de clasa flirtez ft mult. adica el cu mine. cind ma uit la el imi da din ochi, sta pe linga mine, imi zimbeste, imi cere si de copiat uneori, il ajut, ma respecta, ne intelegem bine, dar de unde pentru sa aflu dac a ma place, fara sa-l itreb pe el sau prieteni de a lui.
plus la asta..este si cam putin afemeiat... vorbeste cu mai multe a mai avut prietene.
si nu stiu ce sa cred.

am nevoie de rs seriose..pliz.

nu uit si de fundita] :p

Răspuns Câştigător
| ℓσяєภยş a răspuns:

Uite, daca iti face ochi dulci si iti zambeste sa nu ii cazi in plasa! Poate vrea doar sa te cucereasca putin ca si pe celelalte fete.Dar exista si cazul : vrea sa te cucereasca pentru ca te place.Intr-o pauza(sau chiar la un suc, de ce nu?) poti vorbi cu el daca simte ceva pentru tine sau e unul din jocurile lui ca sa te cucereasca si sa te lase balta dupa... daca esti mai timida si daca neaparat te place va veni el sa vorbeasca cu tine, nu uita ca daca repede vine la tine sa te intrebe : "vrei sa fi cu mine?" sa nu ii spui brusc "da", doar dupa ce va cunoasteti indeajuns de mult si observi ca nu se mai da la toate fetele, sper ca te-am ajutat!

2 răspunsuri:
| Danysan a răspuns:

Ce sa zic -Daca pare genu care alearga dupa fetite nu cred ca se merita dar poti sa incerci sa vezi ce face. Poti sa mergi cu el undeva in oras sau doar voi doi in Parc si sa incerci sa abordezi situatia subtil.Vei observa daca si el are de gand ceva cu tine.Ideea e ca nu trebuie sa te gandesti ca daca el e asa cu toate asa va fi si cu tine. Poate te va iubii nu ai de unde sa stii :-p.

| NuMaContrazice a răspuns:

Cum "da din ochi"?