| Cr3aT2a a întrebat:

Anul trecut am avut o relatie cu un baiat cu 5 ani mai mare(precizez ca eu acum am 17 deci anul trecut aveam 16 normallaughing ) pe o durata de 3 luni. dupa acea ne-am despartit.am facut craciunul si revelionul impreuna cu el si cativa prieteni.anul acesta in primavara, mai exact la inceputul lui martie. mi-a zis sa incepem o alta relatie pentru ca el ink tine la mine.insa nici aceasta nu a durat mult deoarece la jumatatea lunii aprilie a plect in strainatate si sa sa intrs acum 3 zile.ink insista sa fiu iar cu el...insa eu nu stiu ce sa fcthinking ce ma sfatuiti? oare sa incerc alta relatie?

Răspuns Câştigător
| blue-star a răspuns:

Salut! Cazul tau este foarte interesant.
Pai nu stiu sigur daca el tine la tine.
Poate ca ar trebui sa-i dai o a doua sansa.Nu ai nimic de pierdut.
Dar nu noi iti putem spune ce sa faci.
Singura voce pe care trebuie sa o asculti este vocea inimii.
Lasa-ti inima sa vorbeasca si ascult-o.
Gandeste-te ce simti tu pentru el, ce relatie ati avut, adica ma refer buna, frumoasa, o amintire placuta...
Aminteste-ti cum era atunci cand ai fost impreuna cu el, cu te-ai simtit si cum si-a exprimat el sentimentele.
Poate ca merita o a doua sansa, sau poate vrea sa te bage in pat.
E o diferenta intre voi.
Daca ati petrecut 3 luni impreuna, inseamna ca nu ati avut o relatie foarte buna, ca nu a existat comunicare, sau pur si simplu nu a existat acea chimie sau acea scanteie intre voi doi.
Gandeste-te bine ce faci.
Eu nu as accepta, pentru ca el s-a gandit asa sa te ia ca pe o distractie, dupa atata timp, dupa ce ati fost impreuna si v-ati despartit.
Deci, poate ca acum esti putin confuza, dar eu spun sa refuzi, spunandu-i ca tu nu te simti in stare sa faci asa ceva.
Daca e un tip de treaba va intelege.
Take care! si sa-mi dai un mesaj sa-mi spui ce ai hotarat, pentru ca sunt curioasa!

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu e ceva normal sa te impaci de o multime de ori cu omul ala, el nu stie ce vrea (probabil ca e interesat si in alte femei) mai bine lasa-l

| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Dc nu? a zis ca tine la tine dar asta daca si tu mai simti ceva
si o noua relatie ar fi frumoasawinking

| Dramaa a răspuns:

DE cateva ori nodul trebuia sa se desfaca dar nu sa desfacut coplet:d Oare de ce? Pentru ca intre voi chiar trebuie sa se lege o relati frumoasa... Incearca nu ai nimica de pirdut.

| Cr3aT2a explică:

Are draci pe ea intrebarea asta...nu pot vedea rasp. app mersi pentru mesajele lasate

| Cr3aT2a explică:

Eu cred ca ink mai tin la el.nici eu nu sunt sigura... faza e ca am tinut foarte mult la el.am uitat sa specific.eu acum sunt intr-o relatie si nu stiu ce sa fc la cine sa renunt.cu actualul sunt de o saptamana si ma inteleg destul de bine. dar totusi...nu stiu ce sa fc ajutati-ma cu cat mai multe sfaturi.cryingcryingcrying

| rata a răspuns:

Fa ce iti spune inima, daca u ink mai ti la el poti renunta la "relatia"de o saptamana., u sti mai bine daca si inainte v-ati inteles bine si a fost ok si iti doresti si tu sa va mai impakti... fa-o! sau mai bine o intrebare, care poate te ajuta tongue cu cine adormi seara si te trezesti dimineata in gand? cu el x cu actulul? happy ca daca vei continua relatia cu actualul dar il ai mereu in minte pe fostul.nu e ok