Salut! Cazul tau este foarte interesant.
Pai nu stiu sigur daca el tine la tine.
Poate ca ar trebui sa-i dai o a doua sansa.Nu ai nimic de pierdut.
Dar nu noi iti putem spune ce sa faci.
Singura voce pe care trebuie sa o asculti este vocea inimii.
Lasa-ti inima sa vorbeasca si ascult-o.
Gandeste-te ce simti tu pentru el, ce relatie ati avut, adica ma refer buna, frumoasa, o amintire placuta...
Aminteste-ti cum era atunci cand ai fost impreuna cu el, cu te-ai simtit si cum si-a exprimat el sentimentele.
Poate ca merita o a doua sansa, sau poate vrea sa te bage in pat.
E o diferenta intre voi.
Daca ati petrecut 3 luni impreuna, inseamna ca nu ati avut o relatie foarte buna, ca nu a existat comunicare, sau pur si simplu nu a existat acea chimie sau acea scanteie intre voi doi.
Gandeste-te bine ce faci.
Eu nu as accepta, pentru ca el s-a gandit asa sa te ia ca pe o distractie, dupa atata timp, dupa ce ati fost impreuna si v-ati despartit.
Deci, poate ca acum esti putin confuza, dar eu spun sa refuzi, spunandu-i ca tu nu te simti in stare sa faci asa ceva.
Daca e un tip de treaba va intelege.
Take care! si sa-mi dai un mesaj sa-mi spui ce ai hotarat, pentru ca sunt curioasa!
Nu e ceva normal sa te impaci de o multime de ori cu omul ala, el nu stie ce vrea (probabil ca e interesat si in alte femei) mai bine lasa-l
Dc nu? a zis ca tine la tine dar asta daca si tu mai simti ceva
si o noua relatie ar fi frumoasa
DE cateva ori nodul trebuia sa se desfaca dar nu sa desfacut coplet:d Oare de ce? Pentru ca intre voi chiar trebuie sa se lege o relati frumoasa... Incearca nu ai nimica de pirdut.
Are draci pe ea intrebarea asta...nu pot vedea rasp. app mersi pentru mesajele lasate
Eu cred ca ink mai tin la el.nici eu nu sunt sigura... faza e ca am tinut foarte mult la el.am uitat sa specific.eu acum sunt intr-o relatie si nu stiu ce sa fc la cine sa renunt.cu actualul sunt de o saptamana si ma inteleg destul de bine. dar totusi...nu stiu ce sa fc ajutati-ma cu cat mai multe sfaturi.
Fa ce iti spune inima, daca u ink mai ti la el poti renunta la "relatia"de o saptamana., u sti mai bine daca si inainte v-ati inteles bine si a fost ok si iti doresti si tu sa va mai impakti... fa-o! sau mai bine o intrebare, care poate te ajuta cu cine adormi seara si te trezesti dimineata in gand? cu el x cu actulul? ca daca vei continua relatia cu actualul dar il ai mereu in minte pe fostul.nu e ok