Posibil sa te placa din ce ne povestesti aici, asa ca n-ar strica sa-i dai si tu putina atentie.
Putina, nu multa.
Un salut pe fb, un zambet in plus la repetitii si vezi cum reactioneaza.
La cei 20 de ani ai lui, ar trebui sa fie ceva mai indraznet si sa stie cum sa se apropie de o fata, atentia ta ar trebui sa-l impulsioneze sa indrazeasca mai mult!
Asadar, fa tu un pas mic si asteapta, observandu-l. Poate intelege si va face el un pas mai mare!
Ai zis ca nu iti place ideea ca e student la teologie, dar totusi iti curg balele dupa el, tu ce vrei de fapt?
Cred ca ar fi mai simplu si eficient pentru tine daca ti-ai gasi un iubit de la tine din localitate. Ar fi si mai practic, pentru amandoi.
Salut.
Da desigur, nu ai nimic de pierdut.
Fii tu insati si simte-te bine mereu.
Peace!
Eu cred ca te place si sa stii ca treaba ee serioasa lui poate ii este teama lasa-i un mersi pe facebook intim si intreaba-l daca el te place ai curaj pentru ca baietilor le plac fetele mai curajoase crede-ma la fel a fost si cu mine si uite acum este iubita mea.
Buna..si eu sunt elev la asa ceva si sincer eu cred ca de tine ii place dar trebuie sa fie prietenos cu oamenii si cumsecade..de aceea se comporta astfel cu prietena ta sau altii (asta este datoria lui morala in meseria practicata).
Nu cred ca ai vrea sa fie un golan care se poarta urat si altele...In fine eu cred ca ar trebui sa incerci. vorbeste cu el si o sa castigi insa trebuie sa ai rabdare.
Fi optimista nu negativista!
PS:daca e la teologie e foarte bine ..chiar nu stiu de ce nu iti place ideea ..este o meserie divina si respectabila.
Succes
Da si eu cred ca ma place. Daca ar avea vreo importanta am 16 ani si el 20...Tocmai factul ca nu e golan ma atrage. Ideea cu biserica e ca eu nu merg niciodata, adica nu m-am spovedit niciodata. Ma rog nu sunt deloc bisericoasa si religioasa, dar cred in Dumnezeu. In fine ma sperie putin acest aspect(ca e la teologie si l-am intrebat si mi-a zis ca vrea sa se faca preot...).