| alexutza222 a întrebat:

Anul trecut am cunoscut un baiat cu 4 ani mai mare ca mine care este student la teologie(nu imi place deloc ideea) la un curs de teatru. A plecat cu o bursa in Anglia, iar acum s-a intors. In ultimul timp a venit la repetitii si duminica am avut spectacol(15.05). Ideea e ca mie mi se pare ca ma place. Comportamentul lui m-a facut sa cred asta, mai exact. 1.Este foarte zambaret si prietenos cu mine, ma rog el e dragut cu toti, dar parca cu mine mai altfel.
2.Repetam o scena la care eu trebuia sa ma urc pe un scaun si era sa cad pentru ca era un scaun pliant. Iar el m-a prins in brate.
3.Am mers cu autobuzul la repetitii si el imi tot zambea de la vreo 3 scaune, dar foarte evident si ostentativ, la modul cel mai serios o batrana s-a uitat la noi foarte lung asa...
4. Cand s-a eliberat scaunul de langa el mi-a zis sa ma mut acolo si m-am mutat. A scos telefonul pe care filmase scena in care era sa cad(a dat telefonul la un coleg sa filmeze toata repetitia, dar noi la aia ne-am uitat) si ne hlizeam.
5. Am stabilit sa ne intalnim cu colegii ca sa mai repetamn in parc inainte de spectacol. La plecare se tot uita lung la mine si ma atingea pe umar.
6.Am venit aranjata, machiata putin, ca pentru un spectacol de teatru si el m-a luat de sold si mi-a zis" Esti frumoasa".
7. Apoi in scena e o fata care e indragostit de el si el de ea, iar ea a intarziat si am interprettat eu rolul ei. Si el imi zambea asa si se uita in ochii mea. Mereu se uita in ochii mei.
8.In fine cand suntem mai multi nu face nimic deosebit in niciun fel, doar cand e o fata cu care eu sunt prietena si sta cam mereu cu mine, oare o place pe ea si vrea s-o faca geloasa sau ea fiindu-mi prietena se gandeste ca e ok sa fie natural, sau nu stiu cum sa zic.
9.La repetitii facem un joc, ne strangem in cerc si fiecare se pune in mijloc si-o se lasa pe spate. Ceilalti trebuie sa-l prinda. Eu ma las mai greu ca mi-e frica sa nu cad. Ma rog in culise zice el" Ai X nu ai incredere sa te lasi? Eu "Ba da" El "lasa-te" in fine ma las pe spate sa ma prinda si ma prinde. Tocmai intra in culise o colega si se uita asa... lung intoarce capul, in fine cu o fata de aia.
10.Tot in culise vine in spatele meu si ma imbratisdeaza pe umeri (nu stiu cum sa explic, isi lasa capul pe umarul meu si mainile sub )
11.La final dupa ce s-a treminat tot am mers la un restauant sa mai vorbim cu totii. El a stat la masa cealata pentru ca fiind multi am stat la doua mese unite si nu am mai vorbit deloc. A plecat mai devreme ca noi toti si ne-a salutat pe toti. N-a mai vorbit cu mine nimic.

Ce memoriu am scis. Multumesc ca ati avut rabdare sa cititi tot.
Intrebarile mele sunt:
1. Oare ma place? 2. Oare incearca sa o faca geloasa pe prietena mea pentru ca o place? Sau doar se simte in siguranta sa se manifeste de fata cu ea? nu stiu cam sa zic, sper ca ati inteles 3. Oare ce ar fi bine sa fac avand in vedere ca el nu sta in orasul meu si o sa vina doar la facultate? Sa incep sa vorbesc pe facebook sau sa nu stiu sa incerc ceva?

8 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Posibil sa te placa din ce ne povestesti aici, asa ca n-ar strica sa-i dai si tu putina atentie.
Putina, nu multa.
Un salut pe fb, un zambet in plus la repetitii si vezi cum reactioneaza.
La cei 20 de ani ai lui, ar trebui sa fie ceva mai indraznet si sa stie cum sa se apropie de o fata, atentia ta ar trebui sa-l impulsioneze sa indrazeasca mai mult!
Asadar, fa tu un pas mic si asteapta, observandu-l. Poate intelege si va face el un pas mai mare!
happy

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Ai zis ca nu iti place ideea ca e student la teologie, dar totusi iti curg balele dupa el, tu ce vrei de fapt?

| neutrino a răspuns:

Cred ca ar fi mai simplu si eficient pentru tine daca ti-ai gasi un iubit de la tine din localitate. Ar fi si mai practic, pentru amandoi.

| SimpleIsCool a răspuns:

Salut.
Da desigur, nu ai nimic de pierdut.
Fii tu insati si simte-te bine mereu.
Peace!

| Anon03 a răspuns:

Eu cred ca te place si sa stii ca treaba ee serioasa lui poate ii este teama lasa-i un mersi pe facebook intim si intreaba-l daca el te place ai curaj pentru ca baietilor le plac fetele mai curajoase crede-ma la fel a fost si cu mine si uite acum este iubita mea.

| Anon03 a răspuns:

Mesaj pe fb scuzee laughing) baftaa

| Asian a răspuns:

Buna..si eu sunt elev la asa ceva si sincer eu cred ca de tine ii place dar trebuie sa fie prietenos cu oamenii si cumsecade..de aceea se comporta astfel cu prietena ta sau altii (asta este datoria lui morala in meseria practicata).
Nu cred ca ai vrea sa fie un golan care se poarta urat si altele...In fine eu cred ca ar trebui sa incerci. vorbeste cu el si o sa castigi insa trebuie sa ai rabdare.
Fi optimista nu negativista!
PS:daca e la teologie e foarte bine ..chiar nu stiu de ce nu iti place ideea ..este o meserie divina si respectabila.
Succes

| alexutza222 explică (pentru Asian):

Da si eu cred ca ma place. Daca ar avea vreo importanta am 16 ani si el 20...Tocmai factul ca nu e golan ma atrage. Ideea cu biserica e ca eu nu merg niciodata, adica nu m-am spovedit niciodata. Ma rog nu sunt deloc bisericoasa si religioasa, dar cred in Dumnezeu. In fine ma sperie putin acest aspect(ca e la teologie si l-am intrebat si mi-a zis ca vrea sa se faca preot...).