Ai fi mai fericita daca ai urma planul Creatorului su ai face sex si ai mai oncerca sa ai copii doar dupa casatorie.
Nu ai probleme de fertilitate doar psihice, fiindca nu-i normal sa abagi asa ceva in vagin, cu mana.
"sa vad daca ramân insarcinata am incercat sa iau sperma din prezervativ... Ce ar trebui sa fac?"
perseverează pe metoda clasică
Ai pus aceeasi intrebare si acum un an. S-ar putea sa ai probleme mai mari decat asta pe care o descrii tu daca dupa atata timp faci acelasi lucru "de curiozitate".
De curiozitate incerci o pizza de la un restaurant nou, sau schimbi serialul la care te uiti nu ce ai zis tu mai sus.
Te-ai spovedit? El s-a rugat? Ai facut o crima si asta trebuie sa intelegi si tu si el care ti-a sous sa faci asta. Sunteti vinovati amandoi.
Nu te mira acum ca nu mai poti ramane insarcinata.
Duceti-va la un preot si spovediti-va. Cred ca asta o puteti face, nu costa nimic.
Nu cred ca merge asa, primele 2-3 jeturi, cand barbatul ejaculeaza, sunt mai puternice si ele au rolul de a trimite celulele sexuale unde trebuie. Incearca metoda clasica, eventual schimba partenerul daca cel actual nu poate.
Zi baiatului sa se termine in tine! El se protejeaza si tu ramai gravida? Ce parere o sa aiba despre tine? Sa zic? Sau ghicesti si tu?
Daca baiatul cu care esti foloseste incontinuare prezervativ, nu vrea fara, nu vrea copil, atunci cauta alt baiat care termina in tine.
Pfff. greu cu tine. În primul rând doar un doctor ar putea să îți zică dacă chiar ai probleme de infertilitate, nu noi. Și tind să cred că ți s-a zis, nu că așa ai dedus tu. Bun. cât despre încercarea ta, normal totul este posibil, depinde de la caz la caz. Dar și dacă tot din curiozitate rămâi însărcinată, ce o să faci? O să avortezi din nou fiindcă a fost doar o curiozitate pe care voiai să ți-o satisfaci? Dacă voi vă protejați in continuare și tu o să rămâi însărcinată o să ai alte probleme. te las pe tine să le ghicești
Fata draga, fara suparare, du-te la consiliere psihologica. Ce faci tu si gandirea ta nu e sanatoasa deloc.
Nu stiu ce ar trebui sa faci dar poftim o reteta pentru ciorba de perisoare
Ingrediente
Ciorba de perisoare
3 morcovi (cca 400 gr)
1 gulie (cca 100 gr)
1 radacina patrunjel (cca 150 gr)
1 felie telina (cca 50 gr)
1 ceapa mica (cca 50 gr)
30 ml ulei
8 costite porc (sau oase porc)
1 lingura sare
1 lingura vegeta de casa