Spune-i ce simti spune-i ca poate daca nu v-ati fi despartit poate era alt ceva dar acum du-te undeti spune inima(* asta a sunat cantr-un film de dragoste) si daca il mai placi si pe el asta e complicat trebuie singura sa te decizi si fa asa ( va parea cam ciudat ) gandeste-te al fiecare : cauta calitatile, cauta defectele si dupa acea uitatesa vezi care va fi mai bun pentru viitor crede-ma sau semnalat unele cazuri cand o fata a intampinat o situatie ca asta si la ales ep cel cu caltatile oarekum mai bune si hopa plopa peste cati-va ani s-au casatorit deci nu -ti fa griji fii calma si cantareste vorbele inainte sa ii raspunzi celui pe care vrei sal /sa nul alegi! Asa ca mult succes si plz funditaaa!
Asa am si eu o prietena si ea nu stie pe cine sa aleaga. Chestia cea mai buna e sa te gandesti cat la suta il plac si sa faci asa si la celalt.Si primul care atinge 100 la suta castiga.
Poi nu stiu. Fa cum crezi tu ca este mai bine. Daca il placi si el te place si crezi ca ar fi o relatie frumoasa si va potriviti fa. o... daca nu mai asteapta persoana potrivita :d