anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Anul trecut in toamna am fost impreuna cu un baiat timp de doua luni (eu avand 16 ani si el 19 ani) dar relatia sa terminat deoarece el nu a mai putut raman aici (in Germania) si s-a intors in Romania. Mie mi-a fost greu dupa ce a plecat, dar mai vorbeam pe mess, ma intreba daca sunt cu altcineva impreuna si spunea ca abia asteapta sa ne vedem. Anul asta cand am fost in vacanta in Romania m-am intalnit su el deoarece amandoi suntem din acelasi oras, 2-3 zile am iesit impreuna, el spunand ca i-a fost dor de mine si inca mai tine la mine, faza e ca el este impreuna cu o fata de vreo 8 luni dar cat timp era cu mine si ea il suna, ii inchidea sau ii raspundea si o mintea ca e cu un prieten. Sincer credeam ca nu imi mai pasa de el, dar cand l-am vazut toate acele sentimente au revenit, el tot timpul s-a comportat foarte frumos cu mine si spunea ca ii pare rau ca a plecat si ca totul s-a terminat. Acum problema e ca nu stiu ce sa cred, nu sunt sigura de ce simte el.

7 răspunsuri:
| GreenSky a răspuns:

Parerea mea este ca tu daca nu intentionezi sa ramai in Romania, sa lasi lucrurile asa cum sunt! Poate el inca mai are sentimente pentru tine undeva in adancul inimii lui dar a realizat ca nu poate trai asa, mereu cu gandul la tine si nu poate intretine o relatie la distanta si a ales sa isi continue viata consolidandu-si o alta relatie! Ca un sfat ( e parerea mea, atat): nu ar trebui sa intervi intre ei si mai ales sa le strici relatie deoarece tu vei pleca probabil din nou si el va ramane singur! Daca te vei intoarce acolo poate ar trebuie sa incerci si tu sa iti continui viata pana te vei intoarce cu alte planuri!
Iar in cazul in care te-ai intors definitiv ar trebui sa mai vorbesti cu el sa vezi cum stau exact lucrurile intre el si accea fata, sa analizezi si apoi sa iei o decizie!
Numai bine!

| Siimiiiiii a răspuns (pentru GreenSky):

Eu acum sunt reintoarsa in Germania si cu prietena lui din ce imi povestea nu era chiar mare dragoste intre ei, la inceputul luni acesteia el spunea ca va pleca in Olanda, si cand face rost de masina vine sa ne vedem, cand eram cu el promite ca va face multe si acum dupa ce am plecat nu am mai vorbit. Mii se pare ca el de fapt nu stie ce vrea de la mine si asta ma incurca in tot ce simt.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Nu e singurul, spune-i pa si nu te mai amagi

| BLeur a răspuns:

Cea mai mare prostie ar fi să te întorci aici, în România pentru el. Rămâi acolo că e mai bine, îţi zic sincer.

Uită-l, găseşte-ţi altul pentru că nu cred că îţi convine să fie şi cu tine şi cu aia în acelaşi timp. Ţine la tine, dar nu prea ştie cum să îţi arate asta.

Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add : fma.indungi

| miru20cmrecords a răspuns:

Cred ca te iubeste foarte mult nu cred ca te inseala.

| Fraierul a răspuns:

Asa, dupa mintea ta, tu ce crezi ca simte daca are pe altcineva de 8 luni si o si minte?