| NuAmGasitUnNume a întrebat:

Anul trecut pe vremea asta am cunoscut o fata care era de la oras dar venea la bunici cateo'data, intr-un sat in care si eu aveam bunici. Pana atunci vorbeam doar pe mess si nu am avut ocazia sa o cunosc, dar dadea semne ca ma place. Mai dupa o luna aflu ca ea are o relatie cu unu de prin satu' ala, am fost suparat dar tot am continuat sa am o simpatie..acea simpatie urma sa se transforme in iubire. La un moment dat tot filtrand cu ea afla prietenu' ei si il pune pe unu sa ma sune: "baaa, poate mai vorbesti cu ea ca jar mananci...etc", am aflat ca de fapt ea i-a spus ca eu o sun si apoi am inceput sa sufar ca un magar la iezle.
Acum cateva luni iar am vorbit cu ea si mi-a spus ca s-a terminat si ca-i singura {[( dar nicidecum cu intelesul pe care as vrea sa-l aud)]} Iar am incetat sa vorbesc cu ea, realizand ca-mi face numai rau, dar acum o luna i-am trimis mesaj cu "te iubesc" deoarece eram "beat" si ma rodeau sentimentele, nu a fost incantata, ba chiar iar am patit asa "sa ma sune prietenu' " (punct) In prezent eu sunt dansator de muzica populara la un ansamblu din oras..si...surpriza mea a fost sa o vad intrand pe usa saptamana aceasta larepetitie, intrand si ea in ansamblu. Nu am avut curajul nici sa-i zic "buna" asa ca.

Pur si simplu. Iar o iubesc.

Concluzieee: Sa o ignor deoarece s-ar putea sa sufar din nou? Sau sa incep sa ma acomadez cu ea si sa vad pe urma ce o sa se intample? As vrea sa-i impartasesc iubirea cumva.

Ce ziceti, ce ar trebui sa se intample?

Răspuns Câştigător
| mona a răspuns:

Acomodeaza-te cu ea si vezi ce o sa fie...si deocamdata nu-i impartasi nimic

3 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Roata de rezerva. Sa elaborez sau ai inteles tot ce trebuie din aceste cuvinte?

| claaau a răspuns:

Cacat si iubire, te-a evitat de atatea ori, las-o ingoro ca fete mai sunt pe lume, nu se termina pamantul la ea cand o privesti gandeste-te ca te-a facut sa suferi de 2 ori inca si ca esti puternic si ca vrei sa o uiti si iti tot repeti si incearca sa o eviti cat poti. succes!

| TaTToo123 a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa o ignori ca mai sunt fete pe lume