Ii spui ca iti este foarte dor de el, ca iti doresti sa fiti din nou impreuna si ca regreti ca l-ai respins cand ti-a cerut sa va impacati dar iti era frica sa nu glumeasca aiurea si sa iti provoace mai multa suferinta. Incearca sa ii spui toate astea cand sunteti singuri si esti sigura ca te asculta si nu-ti intoarce spatele, lasandu-te sa vorbesti singura
Trebuie sati exprimi sentimentele sa-i spui ce simti si ca iti pare rau ca nu ai acceptat si nu ai gandit prea bine dar vrei fffmult sa te impaci cu el funda?
Probabil inca te iubeste dci ar cam fi momentul sa iti ceri iertare(orice om gresete iubitule mai am nevoie d eu sansa) l-ar da pe spate bafta si vezi sa nu il pierzi iar? Fundita?
Eu nu sunt de acord cu relatiile cu fostii, in motive pur subiective.
Totusi, daca el te-a intrebat daca mai vrei o relatie cu el, iar tu iti doresti asta, esti constienta ca despartirea a fost mai mult din vina ta si esti dispusa sa repari asta, de ce nu?
Impacate cu el cred ca merita si daca e sa fie la misto atunci ii sp si u ca e tot la misto ca sa nu pici de "fraiera" ca sa sp asa urmeazami sfata... sper ca ti'am fost de folos
funda? plz
Iti recomad totusi daca, si tu esti timida sa pui o prietena/ un prieten comun sa-l in trebuie daca tot ce a fost cu impacare era o farsa daca asa era iti recomand sa te porti cu indiferenta ori daca nu era farsa sa-i spui ca atunci cand ai spus nu ai avut o zi proasta si nu aveai chef de nimic si ca tiar placea sa fii din nou cu el .
Eu nu cred ca ar trebui sa te impaci cu el. Daca o relatie s-a terminat inseamna ca au fost niste motive pentru care s-a terminat.
Daca nu l-ai apreciat, nu-ti face griji, o sa il apreciezi pe altul. Eu nu sunt de acord cu relatiile cu fostii.
In sociologie, ceea ce traiesti tu se numeste "mitul epocii de aur". Adica, oamenii sunt intotdeauna tentati sa creada ca in urma cu ceva timp era mai bine decat in prezent. Partile rele se uita sau sunt estompate. Astfel de stari traiesc si majoritatea nostalgicilor dupa Ceausescu.
AndrewTate7789 întreabă: