| Cristina_2666 a întrebat:

App am uitat sa va spun ca menstruatia asta m-a tinut 5 zile... dar inainte sa imi vina am luat niste antibiotice mai puternice pentru raceala avand in vedere ca si urina imi mirosea puternic a medicamente... oare are vreo legatura cu fluxu si culoarea sau e sarcina? mersi mult

3 răspunsuri:
| Danny a răspuns:

O singura neconcordanta. Antibioticele NU sunt pentru raceala. Mai bine functioneaza un Coldrex, Fervex sau chiar Paracetamol sinus. Daca o tii in antibiotice s-ar putea sa devii imuna la ele (mie mi s-a intamplat, insa nu luasem pentru raceala). Si ca sa iti raspund la intrebare, da, are legatura, insa nu in mare masura, deoarece antibioticele luate la "nimereala" nu fac tocmai bine, nimerind pe unde "apuca" in corp, neavand ce sa trateze. Antibioticele sunt facute pentru virusuri infectioase(tuberculoza, preumonia, si pentru a preveni infectiile sau a le trata in genaral). Iar daca spui ca ai si o sarcina in dezvoltare, chiar nu mai lua antibiotice, pentru ca si fatul primeste aceeasi doza ca zi tine (cam aceeasi concentratie) si... iar apoi, nu este OK sa sangerezi in timpul unei sarcini, insa se poate intampla, dar cel mai sigur ar fi un control ginecologic.

Mult succes si sper ca nu am inteles gresit intrebarea ta!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ai făcut o obsesie cu o posibilă sarcină!
Tu chiar nu te cunoști? Ce vârstă ai?
Schimbarea aspectului menstrual poate fi influențat de medicație, stres cotidian, boală, etc.
Faci depresie dacă continui în ritmul ăsta, cu sarcina la interval!
Folosește prezervativul dacă nu vrei sarcină!
Pa, pa.

| anqutsel a răspuns:

Pe mine ma tine 9 zile