Pentru unele fete da, pentru cele care nu iubesc si vor doar aventuri.Pentru cele care iubesc fi sigur ca nu le intereseaza acel aspect!
Eterna intrebare...
nu conteaza cat e de mare, important e sa fie pe marimea vaginului partenerei, sa va potriviti, daca e prea mare ramane aschilopata de nu poate sa stea in cur.
Suncer eu nu cred ca, conteaza atat de mult marimea penisului cat conteaza si baiatul, daca el stie sa o faca pe fata se sa simta implinita marimea nu conteaza deloc (asta este parerea mea)
Fiti sincere!
Eu cred ca daca este si iubire si sunteti multumite si de viata sexuala este perfect nu?
Majoritatea va speriati de un penis mai mare de 14-15 cm asa ca, majoritatea femeilor prefera un penis mediu 12-14 cm deja de la 15 in sus incep dureri in anumite pozitii. Cum spun si restul userilor nu conteaza marimea ci cum il folosesti.
Pai sa il iubesti asa cum este dar si daca o are mare ce crezi ca fetele se supara?
Doar pe vagaboantele proaste le intereseaza marimea, si pe fetele normale rafinate nu le intereseaza
Si au dreptate, deoarece cand se indragostesc de un baiat nu ii intreaba,, ba cat de mare o ai"...asta va vedea ea cand va fi iar daca il iubeste nu cred ca marimea o va determina sa puna capat relatiei.
anonim_4396 întreabă:
Andr3i1996 întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: