| Markusfrtt a întrebat:

Ar aprecia o fata ca sunt virgin? Aici ma refer la iubita mea pe care sm asteptat-o 2 ani si inca o mai astept, desi am o varsta si credeti-ma ca puteam de mult sa fac scap de virginitate cu altele, dar nu puteam sa ii fac asa ceva, sa o insel. Am 21 de ani.M-as fsce de rusine? Ce credeti ca ar zice? Ar fii incantata sa stie ca sunt? Pentru ca eu i-am tot zis ca nu sm inselat-o, iar ea zice ca da ca is baist, si ma punea sa recunosc cu cine sm facut-o.

7 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Ce prostie e asta cu "sa scap de virginitate"?!
La noi nu e ca la ele, mai frate!
Cauta, citeste si exerseaza Petting si appoi ai sanse sa fie bine!
Success!

| RAY a răspuns:

2 ani si nimic? crezi ca aia nu sa intrebat daca nu esti virgin, gay? pe bune 2 ani fara nimic langa o fata, sigur ca va fi fericita si drept cadou va alege naibi un barbat cu care sa faca sex nu sa faca cu o fata in corp masculin

| MihaiNicu23 a răspuns:

Poate sa fie si incantata dar nu prea e bine sa ii spui asta, eu nu i-am spus primes ca sunt virgin, si nu s-a intamplat nimic, am facut ce trebuia fara ca ea sa stie.

| PersonajFictiv a răspuns:

Ma intrebi pe mine ce ar crede gagica'ta despre asta?
Sunt tipe care apreciaza, sunt care nu.
Dupa ce zici tu aici, fiind si ea virgina ( de *** 2 ani n-ai facut nimic, adica what the *** *** straight face ) probabil o sa se simta speciala daca va iubiti, plus ca mai e si geloasa. Deci da, cred ca o sa aprecieze.

| AwGenetix a răspuns:

Sti..eu iti dau un sfat, dar nu am placerea sa-ti si explic de ce. Nu-i recunoaste ca esti virgin. Spune doar ca nu vrei sa discuti despre asta, si atat.

Nu o sa-ti explic de ce, dar ai face bine sa crezi.

| PetrescuDenisa a răspuns:

Daca ai penis mare si stii sa il folosesti nu conteza ca esti virgin (parerea mea)

| Ancuta_Andrei_1993 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa o lași sa creadă ce vrea ea nu trebuie sa îi dai explicații daca nu te crede e treaba ei.