Asta nu-i motiv de despartire, baiatul s a folosit de asta sa se desparta de tine, tu sa fi fericita ca baieti gasesti...
'Dacă ar fi ţinut la mine cu adevărat, nu se supăra aşa de tare având în vedere că mi-am şi cerut scuze'.
Dar tu te-ai supărat foarte tare, ba chiar nu ai vorbit cu el din cauza unor vorbe...asta înseamnă că nu ţii la el? Nu..asta înseamnă că ai fost pur şi simplu supărată şi probabil orgolioasă. Omul spune vrute şi nevrute la nervi.
Vorbeşte cu el când se mai linişteşte, cere-ţi IERTARE (aşa e frumos) şi nu te mai îndoi de sentimentele lui. Dacă ţi-a arătat ce simte pentru tine, fii sigură că nu ai motive de îngrijorare. Dacă era ceva grav şi dacă simţea ceva pentru tipa ailaltă, îţi spunea(cred). Întreabă-l frumos şi calm dacă mai are sentimente pentru tine şi roagă-l să-ţi spună adevărul.
Şi ca un sfat..nu mai asculta ce spune lumea.
Ştii tu cum se spune:Gura lumii e rea.
O zi bună, Ella
Lasa-l daca el te vede ca pe o prietena si daca te iubeste lasa-l si o sa se intoarca el la tine si daca a tinut-o pe fata aia de mana s-ar putea sa te insele bafta
Bravo!
Pentru ce bravo?
Pentru raspuns. Ai dreptate.
Mda, parerea mea, e ca el cauta cu disperare un prilej sa se desparta de tine, poate pentru ca a gasit pe altcineva cum ai auzit si tu zvonuri, asa ca la cea mai mica abatere a actionat.
1. Nu cred ca a incercat sa se desparta de mine... Pentru ca o prietena a vorbit cu el si a spus ca si lui ii pare rau dar nu i-a placut comportamentul meu de la spectacol. :-s
2. Stiu despre acea fata ca se dadea la el, si la repetitii, dupa ce am vorbit cu el, a incercat sa nu mai stea langa acea fata pentru ca nu a vrut sa mai aflu si sa ma supar eu.
beausingurlamasamea întreabă: