Bo$$ in primul rand mie personal facebook sau orice alta retea de ''socializare'' mi se pare o mare tampenie si porcarie.Mi-am sters toate conturile de facebook si sunt un om fericit!
Revenind la intrebarea ta, de ce nu te duci si ii spui personal ca o placi
Asuma-ti riscul asta.Ai incredere in tine.Du-te si zii ca o placi si vezi ce spune
Si nu, nu e bine sa-ti faci cont fals pe facebook, nici macar nu mi se pare ok sa ii spui chiar de pe contul adevarat ca o placi si ca vrei sa-i vorbesti.
Ai incredere in tine si cand o vezi la scoala incearca sa vorbesti cu ea intr-o pauza.
Indiferent de rezultat trebuie sa faci pasul asta. Dupa aia mai vezi, vor veni de la sine lucrurile
Bafta!
Nu ca poate intra la banuieli. Primul lucru pe care o sa il intrebe e cine esti. Ce o sa ii spui? Daca nu ii zici o sa inceapa sa se gandeasca cine ai putea sa fii. Cred ca sunt sanse destul de mari sa te descopere. Daca iti place de ea si vrei sa vorbiti puteti sa vorbiti fata in fata sau daca vrei tu pe facebook macar nu iti ascunde identitatea.
Eu am făcut asta de 1000 de ori deci nu e o problemă.
Încercă te-ai gândit bine.
Bine esti timid dar nu stai fata in fata cu iea daca numai pe fb vorbesti cu ea asa va fi mai usor dar nici un caz nu fa un fb fals daca oricum o sa devina iubita ta sau poate nu dar sa speram ca nu se va intampla si vetii fi impreuna nu poti sa vorbesti cu ea pe fb mereu trebuie sa fi curajos nimic rau nu se poate intampla
alexandrusexygirls12356542343231... întreabă:
Mutubal întreabă: