| BuUBBleS a întrebat:

Ar fi,dupa parerea mea, o idee buna sa te indragostesti de o fata draguta,de treaba, desteapta si frumoasa.aceste calitati deosebesc femeile intre ele. Intrebarea mea existentiala,fiind baiat, este de ce in zilele noastre se gasesc atat de multe fete usuratice ca sa nu zic curve, si atat de putine fete cu, calitatile mentionate mai sus? Astept cat mai multe raspunsurihappy

17 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Eu nu vreau sa fiu rau dar noi barbati stam cu o fata pentru sex da de aia stam cu o fata ca sa ne satisfcem dorintele trupesti,ceea ce spui tu sunt basme sf despre iubire si alte aiureli, noi vrem sex ele banii eu nu inteleg de ce ne complicam noi oamenii ca specie asa mult freud spunea ca traim ca sa ne satisfacem dorintele pai asa e, dorinte sexuale, materiale, emotionale etc

| neutrino a răspuns:

Inainte de a te pronunta in felul acesta, iti reamintesc ca acasa ai cel putin o mama. In fine, sa presupunem ca maine intalnesti fata visurilor tale: draguta si frumoasa (asa spui tu), de treaba si desteapta. Te rog sa spui care sunt calitatile tale care te indreptatesc ca tu ai dreptul la o asa fata.

| Dariusuu a răspuns:

Bună.

E adevărat, e plin de fete uşuratice care deja de la 16 ani scapă de virginitate.
Câte fete mai sunt virgine la 16 ani? Să nu zic 18.
Toate vor să fie în pas cu moda, că dacă la 15 ani nu ai prietenă eşti fraiera fraierelor.
Multe fete nu au demnitate, se îndrăgostesc de băieţi mai mari, până le folosesc şi îşi bat joc de ele în ultimul hal şi tot ele se întreabă de ce nu există băieţi serioşi.

Ei bine, acele fete îşi merită soarta.

Te pup.

| fuzzer a răspuns:

Cand Basarabia nu-i pamant romanesc, cum vrei sa fie aceste fiinte neevoluate, femeile? Cand noi n-avem autostrazi si camioane cum au nemtii, cum vrei sa fie femeile? Astea da intrebari...

| Teardrop a răspuns (pentru fuzzer):

Sper că e la mişto... dacă nu...vai de noi.

| Polaris a răspuns (pentru fuzzer):

Venus, pământ românesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deoarece exista si foarte multi baieti ''curvari'', care nu merita sa arunci 2 bani pe ei...NU doar fete...
Exista si fete cuminti dar depinde unde le cauti...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Singurele vremuri in care fetele nu erau asa au fost vremurile in care erau fortate sa nu fie asa. Libertatea vine cu bune si cu rele iar adevaratul caracter al oamenilor iese la iveala. Si baietii sunt la fel, neseriosi si alearga dupa cat mai multe. Iar cei care nu o fac sunt probabil complexati si nu neaparat integrii, cum vor sa dea impresia. O fractie infima dintre oameni se poarta corect doar pentru ca asta le dicteaza caracterul.

| Teardrop a răspuns:

Crezi că doar fetele intră în friendzone?
De aia.
Ideea nu e că nu există, ideea e că aceste fete sunt văzute ca partenere de conversaţie, prietene şi etc. pentru că societatea cere ca iubita să aibă ţâţe mari, cur şi să fie şi skinny în acelaşi timp.
Fetele drăguţe, de treaba, deştepte nu urmăresc să arate aşa.

| Cameliacam122 a răspuns (pentru Teardrop):

Nu sunt de acord cu tine pentru ca nu ma laud dau eu asa arat am sani mari, fund si sunt slaba.Si asta inseamna ca eu urmaresc, daca asa m-a lasat Dumnezeu? Sau inseamna ca nu sunt cuminte? Insa e adevarat, mai mult baieti nepotriviti umbla dupa mine si u sunt eu de via.

| Teardrop a răspuns (pentru Cameliacam122):

Nu m-am referit nici măcar o secundă la fetele care au comformaţia asta, de la natură.
Sunt cazuri izolate.

| stark47 a răspuns:

Sunt multe de discutat pe tema asta, eu iti spun care e criteriul meu de alegere a unei partenere.
iti spun ca nu am unul, cand sunt singur, daca o fata me impresioneaza intr-un anume fel, pentru mine e destul.de aceea am stat cu o paleta foarte larga de fete,nebune,proaste,inteligente,nimfomatice,virgine,mature,copilaroase,ce vrei tu.
normal ca am o idee despre cum ar arata fata perfecta pentru mine insa nu mereu primesti ceea ce iti doresti, si de cele mai multe ori trebuie sa te bucuri cu ceea ce ai si poti primi.
ca despre fetele curve ca sa te citez, nu exista aceasta categorie, chiar si ele au sentimente, defecte.acea etichetare se creeaza exact din cauza noastra,pentru ca inainte sa intelegem,punem eticheta.
nu eticheta lumea,ci inceara sa o intelegi in profunzime,nimic nu e ceea ce pare,aprofundeaza metoda de intelege a individei,undeva acolo dincolo de aparente, exista ceva minunat, multi nu ajung pana acolo si nici nu se chinuie, iar ceea ce nu inteleg, le arunca intr-un colt si nu se mai gadnesc la ele

| VisionsofaGod a răspuns:

Pentru ca daca tu crezi ca toate fetele sunt curve numai asta o sa vezi. Tu vezi numai ce vrei tu sa vezi.

| BuUBBleS explică (pentru VisionsofaGod):

Nu am zis ca sunt toate curve ci ca sunt majoritatea curve.

| VisionsofaGod a răspuns (pentru BuUBBleS):

Am dat un exemplu. Daca tu crezi asta numai asta o sa vezi.

| TheKataGirl a răspuns:

Toate fetele se nasc cuminti. Exista motive pentru care se fac curve: au fost tratate prost acasa (sau au avut parinti care nu le-au crescut cum trebuie), au fost ranite intr-o relatie si au ales sa raneasca si ele la randul lor, vor sa para mai smechere (ca na, e la moda sa fi proasta acum, sa stii) sau alte motive. Oricum, asta nu e o scuza. Eu, spre exemplu, nu suport acest gen de fete. Nu inteleg de ce aleg sa fie asa. Si totusi, ca sa gasesti o fata cu acele calitati e mai greu tocmai pentru ca e speciala. Si acea fata, la randul ei, cauta un baiat bun si nu reuseste sa gaseasca.

| AnonimZeus a răspuns:

Destepte? Pai cele destepte nu fac asta. Celelalte reprezinta pleava societatii. Sapa si copii sau centura.
Femeile usuratice apar din cauza incompetentei sau a placerii.