| SpoiledBrat a întrebat:

Ar fi normal sa vreau o partenera care sa fie "bărbatul casei"? Gen sa îmi spună ea ce sa fac etc

9 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Normal ar fi sa te duca mintea si pe tine ce trebuie sa faci, ca orice adult trebuie sa stie sa faca curat, sa gateasca etc. indiferent de sex.Sunteti o echipa, nu seful cu angajatul.

| skutekplin a răspuns:

E complet normal și valid. Multe alte persoane, inclusiv eu, își doresc asa ceva. Intr-o relatie nu trebuie sa te limitezi la rolurile de gen impuse de societate. Ce se intampla intre voi, este doar treaba voastra și ramane intre voi doi.

| MarianWLF a răspuns:

Nu e normal, sunt situatii cand e nevoie sa fim rationali in timp ce femeile tind sa fie mai emotionale, nu o poti lasa sa te conduca in tot si sa te astepti sa ai parte de respectul ei, vei decadea in ochii ei cand o lasi pe ea sa duca tot greul, sa ia toate decizie, tu practic nu esti iubitul ei, esti copilul ei, trebuie sa aiba grija de tine, iti suna bine? Nu prea, isi pierde respectul pentru tine, o femeie matura are nevoie de un barbat langa care simte protectie si stabilitate, sunteti o echipa, luati decizii impreuna si tineti cont unul de altul dar nu o lasi pe ea cu toate responsabilitatile si tu iti pui palma in., nu e corect, nici un barbat sanatos la cap nu se va culca in halul asta pe o ureche.

| darrio2007 a răspuns:

Depinde, daca o vrei pe viata.
Oricum, intr-o casnicie, barbatul este stâlpul casei dar femeia este fundația.

| UnulSimplu312 a răspuns:

Daa e ok

| Hyperion7 a răspuns:

Exista și astfel de femei, practic tu îți dorești să fii dominat,nu sa domini.
Daca-mi permiți o gluma,te pun in legătură cu fostalaughing
Ea era obsedata de control.

In rest,daca tu așa te simți mai bine,poți discuta cu partenera /iubita daca ai și vezi daca este de acord cu chestia asta.
In mod normal, chestia asta (de a fi dominat) apare datorita faptului că ai avut niste părinți care voiau mereu să te controleze sau care îți spuneau că nu poți supraviețui fără ei sau mă rog, tot ce tine de invalidare pe toate planurile.
Daca e, te poți duce la un psiholog, asta ca sa vezi despre ce trauma e vorba și dacă există șanse să o vindeci.
Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiecare om e diferit si poate iti gasesti o asa partenera.

| LordCristobal a răspuns:

Daca esti un baiat mai moale sau care nu are initiativa acest tip de femeie ti se potriveste.
Imsa eu nu as putea sa stau cu o astfel de femeie, nu imi place sa fiu papucul nimanui.

| atotraspunzatorul a răspuns:

Astea Se numesc traume, lasa barbatul casei si fwte femei