Depinde ce fire are iubita ta. Dacă este o persoană mai dezinvoltă, fără inhibiţii, de ce nu ai încerca?
Depinde de relatia voastra! Daca e foarte bine inchegata si e bazata pe incredere. Chiar si in astfel de conditii poate sa intervina o despartire. Sexul in 3 e ideal pentru fantezie, dar cred ca e inceputul unei despartiri daca o pui in practica...
Am eu o idee si mai buna... propune-i sa faceti sex in 3 altfel... adica tu, ea, si un vecin de-al ei, la alegerea ei
Hai ba, nu fi bulangiu, arata-i cat de mult tii la ea!
Asta am vrut eu sa ii scriu. funda din partea mea.
Pai depinde ce fel de persoana e. ( Adica daca e mai sfanta, sau mai nebunatica asa de fel )... Daca ii propui si vrea, sa stii ca a 3 a persoana ( a 3 a fata ), sa fie o persoana necunoscuta voua adica sa nu fie cea mai buna prietena a ei sau cineva pe care cunosteti si sta in apropierea voastra deobice i. Fiindca se poate dupa ca aceea fata sa aiba sentimente pentru tine sau sa incerce sa va desparte :*.
Bafta :*.
Merita sa incerci, dar cum ti-am zis depidnde ce fel de persoana e prietena ta, daca e asa mai timida, mai ingamfata, care se supara repede, sa nu-i propui nimic, fiindca poate sa se desp de tine.
Daca ea vine la tine si iti propune sa faceti o partida voi doi si inca un "amic" de-al ei, cum te-ai simti? Mai ales daca tipul ar satisface-o mai tare?
Prietene eu asta incerc sa fac mereu, nu mereu imi reuseste dar cand iese, vai viata mea sunt in rai si dumnezeu in pune mana in cap...
A si app incearca cu 2 lebi crede-ma cand le vezi pe are cum se excita sau se masturbeaza nu mai ai cale de intoarcere si rupi patu cu ele o noapte intreaga.
Frate esti baiat destept intreab-o ma daca zice da ii place sexu si daca e de acord sa mai vina inca o fata inseamna ca nu e prima orgie pe care a facut-o )))))))))))))))))))
Eu i-am propus prietenului meu sa facam asa ceva.Nu stiu, daca si ea isi doreste, e super.Dar daca nu, sa nu insisti pe tema.
Da poti sa iipropui dar daca nu vrea sa nu insisti poti dupa sa ii zici ca a fost o gluma
Da la fel de bine cum ar fii...sa ii propui mamei tale sa iti dea sfaturi despre fotbalisti doamne ce oameni
Kosma675 întreabă: