| Sayyyuri a întrebat:

Ar fi o problema daca eu si iubitul meu vrem sa facem dragoste? Eu am 18 ani, el face 20 luna asta. Mi-e teama insa, de faptul ca peste un an si jumatate o sa plec in Bucuresti la facultate si posibilitatea ca eu sa intalnesc pe altcineva sau el la fel, este destul de mare. Daca mai tarziu, in viata, un alt baiat imi va reprosa ca nu am fost virgina si ca nu are el de unde sa stie cu cati baieti am fost inainte?

Ce e de facut?

Multumesc anticipat!

31 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Virginitatea unei fete, mai ales in ziua de azi si la 18 ani,este ceva atat de rar intalnit,atat de demn de consideratie incat cuvintele nu sunt de multe ori de ajuns!
Parintii tai au facut o treaba foarte buna,esti probabil,mandria lor secreta si-ti doresc sa ramai asa,de fapt,ai toate sansele unei vieti minunate si frumoase!happy
Este numai libera ta decizie la mijloc,dar cerebrala si morala cum te vad,probabil vei amana acest fapt,pana vei gasi in tine puterea sa rezisti oricarei acuze viitoare.
Este imposibil sa poti prevedea viitorul si,desi viata e plina de surprize,ar fi prea nedreapta cu tine sa-ti aduca un frustrat sau un complexat care sa-ti reproseze trecutul personal.
E bine ca te gandesti serios si ai principii,dar uneori,poate ca e mai bine sa lasi inima sa hotarasca,nu numai creierul.happy
Impaca-le,gaseste in inima argumentul care-ti va convinge si mintea, iar corpul se va supune noii ordini!
Esti singura capabila sa hotarasti, cand vei fi convinsa ca ceea ce faci e bine, vei gasi si argumentele cu care sa te aperi, oricand!happy

greece12
| greece12 a răspuns:

Se presupune ca te afli printre noi pentru a ajuta.
Daca ajutorul tau consta in jigniri gratuite, daca tu consideri ca o fata virgina la 18 ani este o taranca crescuta de strabunica ei, ar fi bine sa nu mai ajuti, esti inutil.
Nu-ti poti revarsa liber jignirile si atacurile la persoana, nu aici.
Daca vrei sa AJUTI, fa-o civilizat si respecta si regulile minime de gramatica ale limbii romane.
Poti?
Stii ce inseamna sa ajuti?
Dovedeste-o.

greece12
| greece12 a răspuns:

"Ne dorim ca TPU.ro sa fie o agora, un spatiu al exprimarii libere, unde toti membrii comunitatii noastre sa se poata simti in largul lor si unde sa poata interactiona nestingheriti. Cu toate acestea, trebuie sa ne amintim tot timpul ca libertatea noastra este limitata de libertatea celorlalti si ca, asemeni oricarui alt spatiu public, TPU.ro are cateva reguli de conduita pe care trebuie sa le respectam cu totii.
In linii mari, pretindem utilizatorilor nostri respectul reciproc, formularea clara a ideilor si combaterea cu argumente a unei idei, nu desfiintarea unui utilizator prin injurii.

Fiindca aceste aspecte nu sunt mereu intelese la fel de toata lumea, iata ce nu permitem noi pe TPU.ro:
- la nivelul postarilor, se considera ca nepermis tot ce este pasibil de respingere:
- injuriile, limbajul obscen, agresiunea verbala si amenintarile de orice fel;
- manifestari ale intolerantei fata de orice etnie si fata de optiunile religioase, politice, sexuale etc. ale fiecaruia; instigarea la ura si intoleranta;
[...]
Cine nu este de acord cu aceste reguli este liber sa ne comunice acest aspect si, daca situatia nu poate fi solutionata astfel incat toata lumea sa fie multumita, este liber sa isi incheie activitatea pe TPU.ro."
Din regulamentul TPU.
Au revoir!

| CoquineNoire a răspuns:

Aoloo, si tu esti asa sigura ca stai cu el un an jumate?
treci la fapte, nu te mai gandi dinainte la chestii de genu'.
e totusi de apreciat ce faci tu, ai anumite principii, dar e prea exagerata gandirea ta.
ai 18 ani, gata, de acum poti sa faci ce vrei, ce simti si care indrazneste sa-ti reproseze ceva, nu te merita.

| Sara2 a răspuns:

Nu iti face griji, baietii din ziua de azi apreciaza mai mult o fata buna, sincera, fidela, in prezent, pentru ei nu conteaza trecutul, dar daca nu te simti pregatita sa faci sex cu actualul iubit nu o face, pierderea virginitatii este un lucru totusi important pentru o fata

| BlueOctober a răspuns:

Pai de ce iti faci griji de ce o sa zica alt baiat? dragostea nu are intrebari doar raspunsuri.fa ce simti nu ce trebuie,bineinteles cu o limita, eu da ca as fi in locul tau as face dragoste si as spera sa raman cu tipul respectiv dar realitatea e ca nnu o sa ramai cu elsadasa e viata, o sa suferi si o sa treci peste pentru ca intr-o zi o sa gasesti alt baiat care o sa te iubeasca si pe care o sa il iubesti mai mult decat iti imaginezi, si nimic nu o sa va impiedice sa fiti impreuna, cam asa e..ai incredere in tine si o sa vezi ca o sa fie bine

| Azµre a răspuns:

Relian numai JIGNI utilizatorii, e dreptul lor să facă ceea ce își doresc! Și da are dreptate fata, vrea să se păstreze pentru unicul bărbat din viața ei, felicitări ei.
Nu trebuie să te legi și să judeci fără cunoștință de cauză! De unde știi tu că fata e de la țară sau de unde știi că nu e timidă? Numai JIGNI userii. Punct!

| Azµre a răspuns:

Să faci ceea ce îți spune ție inima și mintea. Eu sunt de acord cu tine, dacă dorința ta este ca să îți începi viața sexuală cu unicul bărbat cu care o să ai o familie, nu văd unde este problemă.
E decizia ta, nu te lăsa influențată de altcineva și ignoră comentariile răutăcioase.
Să ai o zi frumoasă!

| Felys a răspuns:

Nu cred ca inca se mai pune problema cu cati ai facut-o, e depasita aceasta mentalitate, important este cum te manifesti in timpul relatiei nu in trecut

| Pitzipoanca a răspuns:

E o mare problema. E incredibil ca tu nu esti capabila sa-ti iei propriile decizii la 18 ani. Oricum sunt sanse foarte mici sa fiti impreuna in continuare, pe termen lung. Fa-o daca vrei s-o faci.
Nici n-ar trebui sa mergi la facultate, ar trebui sa stai acasa, maritata, sa faci copii, la ce mentalitate ai.
Daca esti ultima carpa, da, accepti reprosurile. Si daca esti ultima carpa, vei fi in relatie cu tipi care vor pune problema asa. Pe de alta parte... la cati anisori ai inceput tu scoala? E cam tarziu sa mergi la facultate la aproape 20 de ani. Asta asa, off topic.

| Sayyyuri explică (pentru Pitzipoanca):

,,Mentalitatea" asta inseamna a avea principii morale, a fi constient ca actiunile tale prezente pot avea consecinte placute sau mai putine placute in viitor. Ce-ar fi daca toti am face ce ne-am dori exact cand ne-am dori, fara a ne gandi la consecinte?

| Leutzbv a răspuns (pentru Pitzipoanca):

Ce este ciudat, este ca probabil tu nu prea ai dat pe la scoala. Una la mana, nu stii sa te exprimi, iar doi la mana nu stii sa calculezi. Da-mi voie sa te ajut putin cu matematica de clasa a 2-a:daca Sayyyuri a inceput scoala la 7 ani si acum are 18, inseamna ca este in clasa a 11-a. Asta inseamna ca mai are un an de liceu si ca la 19 ani termina si o sa dea la facultate. Daca spune ca o sa aiba 19 ani jumate' inseamna ca este nascuta undeva pe la inceputul anului. Asta asa, off-topic...

| Pitzipoanca a răspuns (pentru Sayyyuri):

Esti complet pe langa ce am spus eu, dar e ok. laughing. Nu mi se pare in regula sa declini responsabilitatea actiunilor tale. Tu aici nu intrebi care sunt consecintele - le stii si singura. Tu iti ceri acordul de la oamenii care posteaza aici sa faci sex. Eu mi-am asumat mereu actiunile mele. Confunzi grav mentalitatea cu moralitatea.

| Pitzipoanca a răspuns (pentru Leutzbv):

Nu prea am dat, asa e. La aproape 20 de ani e cam tarzior. Eu eram in anul 2 de facultate.

Bravos!

Multumesc! Dumneavoastra, familiei si prietenilor mei. ^_____^

Nu trebuie' sa faci pe...Problema este ca nu poti sa te iei de cineva doar pentru ca merge la fac. la aproape 20 de ani. Unii au fost dati la scoala la 6 ani ( ca tine probabil), altii de la 7 ani, iar altii de la 8 ani. Trebuie sa-mi pierd jumate' din viata explicandu-ti asta?

Nu de asta m-am luat. Nu stiu daca poti urmari o inlantuire logica a propozitiilor. Eu m-am luat de faptul ca isi cere acordul de la noi, de la TPU, sa faca sex.
Apoi chestia cu scoala a fost asa... cireasa de pe tort. Fara relevanta.

Asa este, nu pot urmari o istorisire logica happy Frustrarea mea cea mai mare este ca fara nicio legatura cu apa din beci te-ai luat de ea ca merge la fac. la aproape 20 de ani So what?

Tocmai am spus ca treaba cu 20 de ani nu avea relevanta, a fost asa... spusa la plesneala. Daca exista frustrari, nu eu sunt in masura sa le remediez. O zi buna.

La fel!

| Gogu06 a răspuns:

Fa-o, la Bucuresti e mult pana treci de primii trei cu care o sa faci sex apoi nu o sa le mai tii numarul.

| BSwwatch a răspuns:

Nu vad unde ar fi problema, poate in pat, legat de drumu-l tau la Bucuresti... mai e pina atunci, iar daca te gandesti la zilala, Ochii care nu se vad, se uita.True!

| victor333 a răspuns:

Daca ti va reprosa-)) mai bine sa n ai de a face cu asa specimene fiecare in viata e liber sa faca ce vrea si da fa o...

| Turdeanul a răspuns:

2 ani diferenta nu e mare poti face dragoste cu el fara probleme

| Madu a răspuns:

Daca tu crezi in iubirea voastra atunci nu va veti desparti chiar daca tu sau el veti pleca pentru o perioada de timp...tu stii ce e cel mai bine pentru voi!big grinEu spun sa faci ce simti tu si ce crezi ca te va face fericita..in viata e bine uneori sa traiesti in prezent si nu in viitor caci nu vei stii ce iti rezerva acesta!:*Bafta!big grin

| rebeca22 a răspuns:

Asta cu virginitatea e o mare porcarie scuze ca iti zic. Daca tu il iubesti nu vad care ar fi problema. Urmatorul trebuie sa te respecte pentru ceea ce esti tu nu pentru asa ceva.

| Gh_Ionut_1995 a răspuns:

Parerea mea, daca vrei fa-o... mai e un an jumate... si nici un baiat nu ti va reprosa vreodata ca nu mai esti virgina

| Tomoiaga_Deea_1995 a răspuns:

Nu stiu spune-i sa mearga cu tine sa fiti impreuna

| Sayyyuri explică:

Fiecare are dreptul sa-si exprime punctul de vedere, sa fie de partea unuia sau a altuia, asa-i?

| Azµre a răspuns (pentru Sayyyuri):

Nu va înțelege, lasă-l. Tu să fii sănătoasă, ești o fată deosebită.