anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ar fi o problema dacă mă masturbez de la 12 ani?

8 răspunsuri:
| Karinakari99 a răspuns:

Nu e nimic în neregulă e corpul tau exploreaza-l dar fi fata cuminte până la 17-18 ani, ok?

| corbulalbrosu a răspuns:

Masturbarea reprezinta o activitate prin care se urmareste si de fapt se si reuseste sa fie eliberat organismului de sub influenta stresului hormonal care apare de obicei in perioada pubertala si a adolescentei atat in cazul baietilor cat si al fetelor probabil in aceeasi masura. Insa pe baza anumitor studii efectuate pe plan mondial a reiesit ca multa lume aflata deja la varsta maturitatii obisnuieste sa se masturbeze pentru a obtine paceri si satisfactii in lipsa unui partener stabil sau in cazul in care sexul este "condimentat" cu picanterii, perversiuni si/sau fantezii sexuale mai complexe. Conform celor mai noi studii stiintifice si cercetari medicale efectuate in acest domeniu, s-a constatat si confirmat faptul ca masturbarea moderata induce si produce efecte benefice asupra organismului, deci nu provoaca efecte adverse asa cum sustin anumite persoane neinstruite. Chiar din contra, masturbarea este considerata ca fiind benefica deoarece descarca/detensioneaza organismul de stresul hormonal aparut la varsta adolescentei in cazul ambelor sexe". Multa sanatate!

| mihai69 a răspuns:

Doar dacă nu ești atent și te prinde cineva.
Altfel, niciuna.

| Emilian65 a răspuns:

Ar cam fi. Tu, ce zici? Este sau nu este?

| justanotheruser99 a răspuns:

Intrebarea este, ai cu ce la 12 ani?

| NameInUse a răspuns:

Altii o fac de la gradinita, e ok.

| Incredibil98407 a răspuns:

Eu o fac de la 10 ani, iar acum am 11. Mai sunt si gay. Mi se pare ca sunt cam anormal.

| Riany a răspuns:

Adică de la 9 ani acum am 12!