Băieţii care sunt mai mari (cam 16-17 ani. poate şi mai mult) iubesc cu adevărat de obicei. pentru că sunt mai mari, şi gândesc altfel. poate căo să ziceţi că "ăia mari vor sex". dar nu e aşa. dacă iubesc cu adevărat nu vor asta. Am întâlnit. şi oricum, înceţi mai multe de la ei. în comparaţie cu unu de 14 ani.
Şi da, ar merge. nu este mare diferenţă. între mama şi tata sunt 4 ani diferenţă, şi se înţeleg foarte bine. Între mine şi iubitul meu sunt 2 ani diferenţă, ne înţelegem foarte bine. eu sunt mai mică, am 14 ani. şi nu mi-a cerut niciodată, ştii tu ce. dacă te iubeşte o să meargă.
SUCCES.
Din contra merge mai bine asa, deoarece se spune ca baietii se dezvolta mintal mai tarziu ca fetele, deci da este foarte ok, nu exista vreo problema.
Aceasta diferenta de varsta este chiar recomandata intr-o relatie normala. Repet, intr-o relatie normala.
Bine-nteles ca da.Chiar e recomandat ca el sa aiba cativa ani in plus, cam-3-5.
Da, de ce nu? dragostea nu tine cont de varsta. Cred ca diferenta asta de varsta e ok.
Normal! Dragostea nu are varsta
eu stiu un cuplu in care barbatul e cu 8 ani mai mic decat sotia
I`au placut fetele cu experienta
Da ar merge, eu am 16 iubita mea 14 ne intelgem excelent, depinde si de mentalitatea fetei
limonata00 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Anonimm30 întreabă: