anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ar merge relatia unui baiat de 25 de ani cu o fata de 15laughing)?

Răspuns Câştigător
| mirudeni a răspuns:

Nu e de ras eu iti spun din experieta am 16 ani si am o relatie de 6 luni cu un baiat de 25 dar nu pare. Este un barbat dorit de multe... si chiar ma iubeste dar... uneori mai sunt certuri dar daca ii arati ca nu esti o copila si stii ceea ce vrei e ok. Da eu m-am culcat cu el dar nu m-a parasit si nu ma va parasi. Singura problema e ca nu stiu cum sa le spun parintilorsad

| anonim_4396 explică (pentru mirudeni):

Buna.

Eu tot 16 ani am, aproape 17.
Mai nou sunt indragostita de unul de 30.
Nu am obtinut inca intalnire...

Dar unul de 30 deja ma place. dar nu il vreau.

Imi place mult de el...dar nu stiu cum sa-l fac sa ma invite el undeva big grin

Pur si simplu le spui. Nu e asa greu. daca sunt de treaba, le spui, daca nu....pastreaza secretul!

15 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

O relație pur platonică poate ar merge.
Dacă e mai mult de atât, "băiatul" (care e un bărbat în toată firea) poate fi pedepsit prin lege. Dacă fata are doar 15 ani, se numește "corupere de minori"/"pedofilie".

Dacă există sentimente adevărate, "băiatul" o poate aștepta 2-3 ani. Iar dacă n-a așteptat-o, înseamnă că nu ținea la ea suficient de mult și fetei îi e mai bine fără el. Deci, oricum e bine.
Succes.

| superdorex a răspuns:

Mai merita sa intrebi asa ceva?

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Relatie de afaceri sau?

| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Sigur nu ar merge si iti spun si de ce1pt ca ea la 15 ani nu stie ce vrea de la viata, iar el are de toate mai putin rabdare! chiar daca aparent se vede ca s-ar potrivi, acea relatie este sfarsita la esec pentru ca nu numai ca este o diferenta fizica ci si intelectuala!

| ionutzul31 a răspuns:

Ar merge(am dovada vie la mine in clasa), doar ca nu prea mult timp.Cand s-a saturat de **** lui (vreo luna cred), l-a lasat ca pe cea mai ieftina carpa.Asa ca ascultati si mintea nu doar inima laughingwinking

| Chrisstine a răspuns:

Am fost eu cu unu de 22 ani si a durat relatia 22 ani ca el are nevoile lui domne`rolling on the floor) si i-am zis sa termine cu asta nu a terminat l-am inselat m-a prins a zis ca ma iarta numai sa il las pe ala si sa fim din nou ca inainte.nu l-am lasat pe pustiu` ala pentru ca stiam ca imi va cere incontinuare sa ma culc cu el.nu se poate.cei de 20 si ceva de ani au si ei nevoile lorlaughing))

| Chrisstine a răspuns:

Of scuze a durat relatia 6 luni.ma gandeam la anii luilaughing)si eu tot 15 ani am:-d

| MMadalina a răspuns:

Tu ce crezi?

| Ferra a răspuns:

Nu are demnitate de barbat, acela care la 25 se uita la d`alea de 15, ori e un distrus din ala fara prieteni, ori are o parere proasta despre el, nu e destul de barbat sa cucereasc una de varta lui ori apropiata de a lui.

| DragosMentol a răspuns (pentru Ferra):

Mda asta ziceam si eu de o fata de la me din liceu 15 ani ea 24 ala.bani,masina o.O WTF?:))

Ceva de genul:

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/......_n.jpg,dar se potrivesc nu am ce zice;)), deci e posibil.

| Bellinda99 a răspuns:

Pai stiu ca toata lumea zice mereu ca"dragostea nu are varsta".Dar totusi eu cred ca conteaza varsta deoarece de ex. nu poate o fata de 13 ani sa fie cu cineva de 30 sau 40 de ani.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Categoric NU.De altfel este interzis de lege o relatie cu o minora. Daca sinteti prieteni si intr-adevar,tineti unul la celalalt, asteptati, timpul va rezolva problema.Numai bine.

| angishik a răspuns:

Dupa mine nu conteaza varsta! importanta e doar dragostea! bafta cu relatia!

| djluceafar a răspuns:

Nu nu ar merge barbatul de 25 de ani ar fi un pedofil