Buna.
Depinde de organism, eu am o fosta colega care la varsta de 15ani a ramas gravida si nu o a avut nici o complicatie.
Doar ca si-a distrus viitorul
Sigur ca da. Nu poti face avort sau este extrem de periculos (aproape sigur ramai cu sechele fizice). Cat despre sarcina este destul de greu de purtat, oasele tinerei mamici sunt inca fragile si exista risc sa se deformeze sub greutatea sarcinii, copilul ar putea sa nu creasca bine in greutate fiindca mama nu este suficient de bine dezvoltata sa-i ofere cele necesare. Nasterea este si ea mult mai dificila la 15-16 ani, fiind adesea insotita de incidente care pot pune in pericol viata mamei si a pruncului.
Cu siguranta, corpul inca nu este pregatit pentru o sarcina. varsat perfecta este de 20 la 30 de ani.
Depinde de organism! fiecare fara e diferinta insa ar putea pareacomplicatii deoarece la acesta varsta o fata nu e pregatita sa dea nastere unui copil(corpul nu e inca dezvoltat) acesta poate pierde sarcina sau mai grav pot aparea grave probleme cum ar fi ca fata respectiva sa nu mai poata face copii niciodata!
Ce doara esti insarcinata? Doamne luda mai esti.Esti inca si tu copil.Este si tu edestul de copil daca te gandesti la asa ceva
Varsta este deja o complicatie.
depinde foarte mult si de gradul de dezvoltare la care esti, de organism. exista multe riscuri, foarte multe. cel mai bine este sa te protejezi, de ce sa-ti complici viata?
Eu cred ca apar, caci organismul nu e bine dezvoltat, si ai avea multe complicatii. :*