Nu stiu asa eram si eu imi era frica de durere dar la inceput e naspa dar pe urama nu mai e nimicgrav eu am facut-o si e frumos daca o faci cu cineva pe care il iubesti
Pai daca tii la el, incearca fa-o pana nu gaseste pe altcineva, de durere te doare ca asa ii prima data da nu exagerat de tare ...si vis de 1 an ma gandesc ca il iubesti, pentru prima oara ii bine sa faci cu cel ce te iubeste si pe care il iubesti, nu pierde timpu si protejativa :*
Daca nu te simti pregatita, nu inteleg care-i graba. Esti inca destul de mica, aproape de varsta minima la care iti poti incepe viata sexuala, sub varsta medie la care fetele cu un oarecare nivel de educatie isi incep viata sexuala. Relatia este si ea destul de recenta. Nu e cazul sa va grabiti, mai puteti astepta o vreme pana cand temerile tale vor disparea.
Nu se programeaza vine de la sine trebuie sa te ia valu sis a fiti singuri acasa
1 an, mai asteapta draga mea. daca tine cu adevarat la tine intelege daca inca nu ti s.au inchis cartilajele poti greste foarte rau in latime...nu in inaltime deci de rog sa mai astepti
Pai de ce tie frica? ce poa' sa mearga rau? pana la urma tot trebuie' s'o faci nu? fa'o odata si gata, dupa aia vine de la sine.iar daca nu esti pregatita, stai si asteapta.
Nu este bine sa faci dragoste cu el inainte de a te casatori =/ Eu mai mult sunt cu religia...Din cauza aceasta poti avea pacate in care a sa regreti mereu =/
Daca aveti o relatie de un an presupun ca-l cunosti foarte bine. Daca el este de incredere si stii ca te iubeste cu adevarat ai putea sa faci pasul asta, dar gandeste-te bine dupa aceea sa nu regreti ca ai facut-o cu el. Daca iti doresti asa mult, accepta.
Fa'o.Daca nu o faci,probabil ca el se va satura o data si o data.Ori te va lasa,ori o va face cu alta, daca nu a facut'o deja. Daca il pierzi ce o sa faci, o data si o data tot trebuie sa o faci.Asa iti pierzi si iubitul de 1 an aiurea.