Hmmmm, ar trebui sa fii ingrijorat, dar procentajul sa nu fie atit de ridicat, incit sa incurce relatiei, ar trebuie sa vb cu ea, sau sa ai tactica ta de obervatie, sa intelegi ce se intimpla cu ea, poate are nevoie de ajutorul tau. Oricum sa stii ca intr-o relatie nu poate mereu sa fie numai bine, sau numai rau, exista decalaje oarecare, pentru ca este normal.
Depinde... e posibil sa fie nevoie de motive de ingrijorare sau ar trebui sa iti pui intrebarea daca mai vrea sa fie cu tine. Eu as zice sa stai putin de vorba cu ea si sa ii explici ce te deranjeaza.Asa ai putea afla daca mai tine la tine sau daca s-a plictisit.Bafta!
Uite, din punctul meu de vedere exista doua posibilitati:
1.sa nu-i pese...si atunci tu ar trebui sa vorbesti cu ea si sa luati o decizie.
2.sa faca pe dura. din pacate multe fete fac pe nepasatoarele crezand ca asa te va atrage mai mult, sau pur si simplu a avut o experienta urata si nu prea are incredere sau ii este frica sa se implice mai mult.
Insa in oricare din aceste cazuri ajungem la acelasi mod:comunicarea! Trebuie sa-i vorbesti sai exprimi dorintele tale si asteptarile.Nu ai puteri paranormale...si cred ca ai obosit deja sa te tot intrebi pe tine insuti.
Asa ca ia atitudine si vorbeste cu ea...nu musca!
Majoritatea musca emi
In fine ideea e ca odata cu chestile astea ar trebui sa nu ramai indiferent cu tine insuti si sa prinzi tupeu sa ii spui ce ai in corason.nu poti trai cu spaima in tine pentru ca vei strica tot, m`ai ales in cazul in care ea e doar plictisita, deprimata etc!
Mult succes!