Buna, mereu trebuie sa privesti partea buna a lucrurilor, daca esti cu cineva e bine sa gandesti pozitiv, daca esti singura la fel sa gandesti pozitiv si sa vezi partea buna a faptului ca esti singura, pai daca nu iubesti niciun baiat, nu suferi din iubire, e ok, nu e nevoie sa ai prieten, doar nu esti singura care nu are prieten, dar in schimb daca iubesti pe cineva, atunci se schimba situatia. Tu ai spus ca nu simti lipsa unui prieten, foarte bine, de ce sa fi ca altele care au prieten doar de dragul d a avea sau asa la vrajeala? Daca nu ai intalnit inca un baiat care sa il iubesti si sa te iubeasca, atunci nu e nicio problema, nu uita ca o relatie iti poate aduce mult stres uneori si eu cand aveam prieten m-am lasat de invatat, eram cu capul mai mereu in nori, si uitasem pana si de prieteni uneori, e bine ca nu ai prieten pentru ca nu te streseaza nimeni, poti sa faci ce vrei, mergi unde vrei, vb cu cine vrei, nu trebuie sa dai raportul nimanui, apoi te scutesti de batai de cap, certuri, gelozii, etc, si eu sunt cam dezamagita de baieti, dar nu toti sunt la fel, oricum ai mai mult timp de invatat si timp pentru tine insuti, in schimb daca ai prieten, majoritatea timpului esti cu gandul la el, si petreci timpul cu el, si nu mereu e benefic...
Daca tie ti-e bine asa, nu e problema.Iti vei schimba parerea mai tarziu si o sa fii inteleasa pe masura asteptarilor tale.by`
Pana acum o luna si eu am fost singura, pentru un interval destul de lung. ultima relatie a adus multa suferinta, dupa indragostestete de cel mai bun pr, si uite asa mi-am schimbat parerea... pot spune ca am fost foarte deamagita si inca sunt dezamagita de baieti. nu stiu sa se comporte.
nu ai de ce sa te simti rau. intr-o zi o sa gasesti tu persoana potrivita si totul o sa se schimbe
Chiar nu ai de ce sa te simti rau daca asa crezi tu ca o sa iti fie bine poate asa va fi si faptul ca ai fost dezamagita denota graba si fuga dupa "dragoste" care nu se prinde din zbor...Succes in continuare!
Buna.
Nu toti baieti suntem la fel, dar fie care vede baieti int-un fel si altul, asta e adevarul suntem putin ca-m golani, dar nu putem sa ne caracterizam toti la fel, fie care are caracterul lui/ei.asta e parerea mea.
Uneori e mai bine singura, mai ales atunci cand astepti cate un semn de viata si nimic, cand iti interpreteaza fiecare cuvant, din cand in cand iti zice ca te iubeste apoi iti demonstreaza contrariu. Poate in viitor il gasesti pe cel potrivit, poate fiindca in lumea de azi... sunt toti niste besti in calduri