anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ar trebui sa ma simt ciudat pentru ca am 16 ani si inca n-am avut primul sarut french? Astea de 12 ani se crizeaza pe aceasta tema laughing))

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt trecut de 16 ani si n-am avut parte de nicun fel de sarut, nici frantuzesc, nici chinezesc, nici romanesc. De ce sa ma crizez pe treaba asta? Oricum nu rezolv nimic.
La fel si tu, nu-ti fa probleme.

Ramai cu bine.

9 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Nu trebuie sa faci ce fac fetele de 12 ani, a fi virnina/a nu avea iubit/ nu este un handicap.
Invata sa te respecti pentru a fi respectata!
Toate la timpul lor, si crede-ma ca nu ai pierdut nimic
O zi frumoasa sa aihappy

| AlexanderAdrian a răspuns:

Nu domle stai linistit, astea de 12 ani au ifose cam multe in cap pentru varsta la care sunt inca niste copii, nici macar adolescente nu sunt la 12 ani. Saruta-te french cu cine merita si cand consideri ca e timpul, nu te lua dupa toate pitipoancele.

| NinaSimone a răspuns:

Nu ar trebui. Intr-adevar, sunt multi copii care vor sa o ia inaintea varstei lor, dar asta e problema lor

| Oana92 a răspuns:

Astea de 12 ani nu au minte in cap, asa ca orice altceva au e ...degeaba!
Nu iti mai fa probleme pentru ca nu te-ai sarutat cu niciun baiat, o sa vina si randul tauwinking

| Hαppiηеss a răspuns:

Eu nu vad nimic anormal in chestia asta.
Din contra mi se pare o tampenie sa va luati unii dupa altii "daca a facut aia hai sa fac si eu" numai oile merg in turma.
Imi doresc sa vad oameni diferiti!

| lolium a răspuns:

Ar trebui sa ma simt ciudat pentru ca am 18 ani si nu m-am pupat niciodata?
hee hee

| ClauditaSmile a răspuns:

Nu trebuie sa te simti ciudat si nici nu trebuie sa baig in seama toate prostutele de 12 ani. Multe din ele pot traii si in niste fanezii, povesti. Tu ramai la fel calma si nu te criza, si asa o sa castigi mai mult decat ele

| DIVERGENT a răspuns:

Ei bine, eu nu voi critica niciun copil. happy
Iti voi spune doar atat: Sarutul nu este un lucru ce trebuie facut. Nu este ca spalatul pe dinti pe care trebuie sa il "practici" in fiecare zi.
Sarutul reprezinta o dovada de dragoste dintre doi oameni care simt ceva unul pentru altul si vor sa fie cat mai aproape unul de altul.
Sarutul este cel mai frumos cadou ce poate fi oferit, iar acesta vin cand ne asteptam mai putin, dar atunci cand vine de la persoana pe care o iubim, suntem cei mai fericiti oameni.
Sarutul reprezinta fericire, dar fericirea nu consta numai in sarut.
Impoartant este sa fii alaturi de persoana draga.
In concluzie, eu consider ca atunci cand simti ceva cu adevarat pentru cineva, nu conteaza varsta.
Ca si in cazul sarutului. Nu conteaza cand ai parte de primul, important este ce simti atunci.
Nu iti face griji.
Doar traieste-ti viata si bucura-te de fiecare moment al existentei tale, candva, se va intampla si asta, si vei vedea atunci cat de frumos este. happy

| GabiStars a răspuns:

Nu trebuie laughing serios curvulitele astea de 12 ani se cred prea inginfate si nu trebuie sa le bagi in seama vorbesc despre sex toata ziua ca si cum ar face toata ziua