anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Are 18 ani si ne intalnim la niste cursuri -activitati extrascolare. Eu sunt extrem de emotiva si nu prea stiu sa mi ascund sentimentele. Rosesc si ma agit, nu am stare cand il vad. Ne-am jucat cu privirile insa nu am avut curajul sa-i vorbesc, a facut-o el primul: cand ne intalnim in pauze ma saluta si atat. Si, nu stiu, are o fata plictisita, de parca i-ar fi sila cand imi spune "buna"dar nu inteleg de ce, oare se gandeste "uite-o si pe mucoasa asta de a 9 a. e topita dupa mine" sau poate mi se pare. Ne intalnim destul de des.nu vreau sa creada ca il urmaresc sau ca sunt vreo obsedata...si nu vreau sa intru in vorba cu el pentru ca are expresia aia ostila sau pasiva. dar de ce se mai oboseste sa ma salute? Ca sa nu ma jigneasca? Pentru ca din cate il stiu e un baiat cu bun simt si poate nu vrea sa ma simt prost. Nu stiu.am o frica nebuna de respingere. Nu as vrea sa il plictisesc sau sa-l pun pe fuga daca incep sa vorbesc cu el dintr-o data dar nici eu nu mai pot sta asa. fara sa fac nimic.

5 răspunsuri:
| Ivonaa a răspuns:

Poate ca asa este el, aceea este fata lui, ar trebui sa iti faci curaj sa intri in vorba cu el, daca stai si te uiti in continuare la el nu rezolvi nimic. Fi mai tupeisa si arata-i de ce esti in stare!

| Anonim_3812 a răspuns:

Daca te ajuta eu mereu vorbesc cu sila, plus ca mai am si parul cam pe ochilaughing. Eu sincer cred ca vrea sa te cunoasca altfel nu s-ar mai obosi sa te salute cu sau fara sila.(parere de baiat de 17ani). Might help

soothe
| soothe a răspuns:

Ai rabdare, toate la timpul lor, si cum se spune "everything is for good".

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trebuie sa faci cea ce a facut si o cole. I scrii un bilet anonim in care sa scrii ca tu nu esti ca celelalte fete si ca il iubesti.Numa ca la colega eu zis nu stiu cine esti si ca nu vreau sa te mai vad parca ma rog incearca.

| cristi202 a răspuns:

Gindeste-te la un lucru. Daca te respinge, e un fapt. Chiar daca tu vorbesti cu el. Vorbind cu el, de fapt, tu realizezi doar ca te respinge, altfel, nu ai sti ce parere are el despre tine. Deci, faptul ca vorbesti te va face sa intelegi daca te respinge sau nu. Atit. Si de aceea, eu cred ca e bine sa vorbesti cu el, sa mergi sa ii spui deschis ce simti pentru el, mai cu roseata, mai cu bilbiieli. Daca e un baiat cu bun simt, cum zici, va sti cum sa se poarte cu tine in acele momente, chiar daca raspunsul lui la sentimentele tale e NU. Asa ca, ia-ti inima in dinti si mergi si spune-i!