| monika_1323 a întrebat:

Are 28 de ani.Eu am 14.Are dublu decat mine.Are nevasta si un copil de aproape 3 ani.Il iubesc iar el mi-a spus ca tine la mine. El mi-a propus sa devin amanta lui. M-am culcat cu el si eram virgina si mi-a spus ca e mandru ca am facut-o cu el.Tot imi zice ca vrea sa ne despartim ca noi niicodata nu am fost impreuna dar tot se intoarce la mine.Nu mai stiu ce sa fac m-am saturat sa tot plang dupa el. Vreau sa-i zic cat de importnt este el pentru mine si ca mi-as da viata pentru el da nu stiu cum sa o fac.help my sad!

Răspuns Câştigător
| dadaloveu a răspuns:

Oaaau sincer, povestea ta pare un pic ireala dar se intampla si cazuri de felul acesta. parerea mea este ca trebuie sa scpai de el cat mai repede. nu neaparat pentru faptul ca e mai mare decat tine cu 14 ani, insa este putin cam mult, dar el s-a cam folosit de tine adica eu cred ca nu te-a vazut ca pe alceva decat ca pe un obiect sexual sincer nu trebuia sa te culci cu el s-a folosit de tine si o va face in continuare pebntru ca stie ca te domina din punct de vedere psihic sincer ar trebui sa ''te desparti'' daca tu consideri ca ati fost vreodata impreuna, sa te desparti de el cat mai repede si sa incerci sa il uiti gandeste-te la copilul lui daca ar afla sotia lui si sar desparti de el ar ramane un copil fara tata...te-ai simti bine sa stii ca ai distrus o casa si ca un copil va avea de suferit in viitor? plus ca el in acest moment este pedofil pentru ca a intretinut relatii sexuale cu o minora si o poate incruca rau de tot... sfatul meu este sa scpai de el ramane de vazut ceea ce iti doresti tukiss

16 răspunsuri:
| Klepto a răspuns:

Sper ca esti doar un troll/copil nebuletinat plictisit, ca asta ar fi mult mai bine decat ceea ce prezinti tu.
Ba ai 14 ani, ba ai 15 ani, ba este un baiat de 22, ba de 21, ba de 24, acum de 28.
Daca ai de trollat, incearca macar sa ai un fir temporar corect.
Daca toata chestia asta este pe bune, atunci bafta-n viata ca o sa ai nevoie, ca atragi doar pedofili.

| Youcomewithmeinhell a răspuns:

Fa esti tampito ala poate sa-ti fie tata copilo ai 14 ai si te-ai futu cu unu de 28 ce ai in capu ala cred ca e sec si de aia frate romani sunt idiot ****i

| Youcomewithmeinhell a răspuns:

Fa esti tampito ala poate sa-ti fie tata copilo ai 14 ai si te-ai futu cu unu de 28 ce ai in capu ala cred ca e sec si de aia frate romani sunt idioti ****i

| jasmine11 a răspuns:

Asculta-ma bine.nu merita sa iti dai viata pentru un baiat care te face sa plangi.si nu e bine ca ai inceput la 14 ani mai ales daca ti-a cerut sa fi amanta lui, si eu tot 14 ani am si tot acum mi-am inceput-o dar ne iubim mult reciproc si suntem de aproape 8 luni si sper ca va mai fi si mai mult,, intr-un fel ai cazut in capcana lui, nu a vrut decat sa isi bata joc de tine, nu te acuz pentru ca esti inca naiva si normal ca ai crezut, si stiu ca nu poti uita de el dar incearca, cauta-ti iubirea in alta parte

| anaaa13 a răspuns:

Scuza-ma ca iti zic, dar tu chiar esti proasta daca la varsta asta te lasi condusa de sentimente cand e vorba de unu care are o varsta dubla cat a ta.
Tu pentru el esti doar cineva cu care se mai culca asa cand are chef si la care se intoarce tot cand are chef.o sa-ti dai seama mai tarziu happy bafta

| yellowalien a răspuns:

Mai copilule, tu nu iti dai seama ca iti distrugi viata? Tu in relatia asta esti a 5-a roata la caruta. El e un adult dezorientat, iar tu un copil naiv. Tu ai facut greseala sa te indragostesti de el, dar el nu te iubeste. El nu stie ce vrea. Are sotie, are copil si in loc sa stea cu ei el isi gaseste refugiul fata de problemele vietii si propria-i dezorientare grava intr-o relatie cu o fetita de 14 ani!
Iesi din aceasta relatie cat mai repede posibil! Tipul asta, daca s-a culcat cu tine, daca a putut sa faca asa ceva, e un pedofil. Tu nu esti majora, iar el poate ajunge in inchisoare daca se afla treaba asta, chiar daca tu ai facut-o cu el de buna voie si nu in urma insisteltelor lui sau a violentei! Nu mai sta asa, desparte-te de el, lasa-l sa se duca la familia lui(in cazul cel bun) sau unde naiba o mai vrea sa se duca! Nu trebuie sa te simti responsabila pentru viata si fericirea/nefericirea lui. Da-l incolo, fii fata cuminte, iesi si tu cu baieti de varsta ta, iesi cu prietenele, distreaza-te si uita toata povestea asta, nu sta sa suferi aiurea din cauza lui, pentru ca el nu te-a iubit niciodata, asta a fost doar un capriciu de-al lui.
Tu faci cum vrei, dar mie nu mi se pare normal. Tipul asta e dus cu pluta. Orice om integru nu ar face asa ceva. Punct.

| Annd a răspuns:

O intrebare simpla:,, Ce este in capul tau?,, happy

| KiddSimo a răspuns:

Te-a luat putin de fraiera.te-a prostit si atat.esti printre foarte multe fete carora li se intampla asta.nu poti sa ti imaginezi ca nu ar lasa`o pe nevastasa cu copilu pentru tine? ai 14 ani...eu zic sa-l uiti. iarta`ma daca am fost prea rautacioasa.dar asta e adevarul.iti doresc sa gasesti pe cineva bun:*

| emima a răspuns:

Pai eu zic sa incetezi o data pentru totdeauna cu el mai ales ca are copil si nevasta crezi ca el isi va lasa familia prntru un copil de 14 ani? eu nu cred zii odata pentru totdeauna ca nu mai vrei sa fii cu el si sa te lase sa-ti vezi de adolescenta ta papa

| iricool1996 a răspuns:

Daca te-ar iubi atunci s-ar gandi la binele tau si te-ar lasa in pace.Esti constienta ca esti o jucarie in ochii lui.Presupunand ca-si lasa nevasta si copilul pentru tine, cand vei fi o femeie de 40 de ani el va fi la menopauza.Si ce te fac e sa crezi ca daca si-a insedlatnevasta nu o sa te insele si pe tine.In locul tau l-as lasa balta, dar nu l-as da de gol de mila copilului care n-ar suporta un divort.

| mihaeladulcikk a răspuns:

La 14 ani :O:O:O logic ca nu o sa-si paraseasca sotia si copilul pentru o pustoaica, o aventurawinking am si eu o intrebare? u ai parinti?

| Ruxuletz a răspuns:

Aoleuu laughing Desparte-te de el! Coruptie de minori laughing. Il iubesti? si ce! poti iubi un baiat de varsta ta nu unul de 28 care niciodata nu va renunta la familie pentru tine. Plus ca nu prea stiu ce inseamna pentru tine " a iubi " mai degraba cred ca esti foarte atasata de el. Parerea mea e sa termini cu el...e spre binele tau...nu cred ca tie ti-ar placea sa ai 28 de ani,o familie, un copil, si sotul tau sa fie cu una de 14 ani fara sa stii tu. E o prostie! Trezeste-te la realitate! nu se merita!

| KatAcestUtilizatorNuMaiEPeTPUxD a răspuns:

Asta e o gluma?!
Daca nu e, desi imi vine greu sa cred, ...sincer, baga-ti mintile-n cap fata draga! Se foloseste de tine pedofilu' ala si tu esti naiva si te lasi!

| Alexandra_6680 a răspuns:

Nu vreau sa fiu rea cu tine, dar am sa iti spun adevarul, chiar daca doare.
Avand in vedere diferenta de varsta si faptul ca tu esti un copil pentru el si mai ales ca el are o sotie acasa si un copil de 3 ani, nu stiu cum te-ai gandit tu ca el o sa divorteze pentru tine.
Ai fost foarte naiva cand ti-a spus ca tine la tine. Barbatii sunt in stare sa faca orice pentru a aveam o fata/femeie in pat, chiar si pentru cateva clipe.
Uita acest episod din viata ta, pentru ca daca ai sa continui sa te gandesti la el sau sa ii raspunzi la telefon sau mesaje, ai sa iti faci mai mult rau.
Sunt foarte multe fete in situatia ta si toate astea din cauza naivitatii.
Esti mult prea tanara pentru ati inchide viata cu un barbat de 2 ori mai mare ca tine [ca varsta ma refer] si insurat pe deasupra.
Oricum sper ca esti consitenta ca el poate face inchisoare din cauza ta, daca cineva ciripeste, il poate da la corupere de minori: isi distruge viata, familia si asa mai departe.
Stai linistita, ca ai sa gasesti tu unul mai bun pentru tine, nu te mai arunca la barbati mai mari decat tine.
Bye:*

| andreiutsssa a răspuns:

straight face ce om tampit poti fii...cred ca ai doar 12 ani. stii ce ma face sa cred asta?! faptul ca Klepto are dreptatewinking bai oamenilor nu ii mai raspundeti asteia ca minte de rupe. straight face uitati-va la intrebarile puse de ea si va dati seama. cat despre tine "sarmana monica ****a in gaurica"...nu stiu ce sa zic, intai mai usor cu povestile, asta e un site unde ceri un sfat intr-o situatie adevarata. l-)winking

| MIRELA_9557 a răspuns:

SFATUL meu este sa te dai la o parte deoarece e insurat si nu te iubeste pe tine,, te minte, se foloseste de naivitatea ta ca esti mica fata de el.Sunt atati baieti in tara asta, nu e ultimul dupa planeta