| SunshineSunrise a întrebat:

Are ceva dacă am luat Escapelle (pastila ca sa nu raman insarcinata) după ce mi-a trecut ciclul? Adică ieri am avut și azi nu mi-a mai curs deloc decât ce mi-a mai rămas în vagin. Și azi după ce am făcut dragoste am luat pastila după 2 3 ore.

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

Singurul raspuns de bun simt/elegant intr-un astfel de caz se reduce la o singura caracterizare a modului de a proceda si anume : IMBECILITATE combinata cu o crasa IRESPONSABILITATE. Orice al comentariu ar fi inutil si de prisos. big grin

| Necunoscut112 a răspuns:

Ai folosit inutil pastila de a doua zi. Nu erai în perioada fertilă.

| ռօCօოოεռէ a răspuns:

Era greu de folosit un prezervativ?

| goblinuldansatordincalcaie a răspuns:

Poti ramane insarcinata doar daca un spermatozoid este in tine pe perioada ovulatiei. Spermatozoizii traiesc mai mult decat ovulele, deci in corpul tau poate trai maxim o saptamana. Daca ai contact sexual cu 5 zile de exemplu inainte de menstruatie, poti ramane insarcinata pentru ca "samanta " traieste si isi face drum spre ovul. Dupa terminarea ciclului pana la o perioada in care se apropie ovulatia, este imposibil sa ramai insarcinata, pentru ca pentru asta este nevoie de un spermatozoid viu si un ovul sanatos. Regula e ca inainte de menstruatie si in timpul menstruatiei poti ramane insarcinata, in rest esti in afara riscului.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru goblinuldansatordincalcaie):

In mod absolut sigur nu ai nici cele mai elementare cunostinte cu privire la modul si mecanismului prin care se fiormeaza o sarcina din moment ce ai dat urmatorul raspuns care este atat hilar cat mai ales gresit/eronat/incorect sau mai degraba de-a dreptul imbecil :,, Regula e ca inainte de menstruatie si in timpul menstruatiei POTI ramane insarcinata, in rest esti in afara riscului.'' Ar fi indicat ca inainte de a mai da astfel de raspunsuri idioate si imbecile, sa citesti, sa te informezi ca sa inveti si tu in ce conditii se poate forma si naste o sarcina.