Daca tu nu intreci limita nu are de ce.adica trebuie sa fie doar o relatie de amicie.si sa nu te lasi dusa de val. daca e doar atat n-ar trebui sa fie probleme.acum depinde si de cat de sigura esti pe tine si de ce simti pentru baiatul respectiv. el daca te place ar putea incerca, sa te faca sa l placi la randul tau dar daca nu vrei o cearta cu prietenul tau si o posibila despartire ai putea sa l refuzi frumos.succes:*
Baga'l in casa am trecut si eu prin asta daca te iubeste nu are cum sa se supere pe tine aiurea
Nu prea inteleg intrebarea.
Dar dupa capul meu inteleg ca vrei sa iti aduci un amic in casa si te temi ca prietenul tau sa nu fie gelos, nu? Pai intai ar trebui sa vorbesti cu el despre asta, sa ii explici ca e doar un amic si nu are motive intemeiate de gelozie, da doar daca intre voi 2 era ceva, nu il chemai de fata cu iubitul tau.Pana la urma nu inteleg de ce ar fi gelos, daca e baiat destept, va intelege. Dar cel mai ok ar fi sa nu iti aduci doar un amic, ci mai multi.In felul acesta esti convinsa ca prietenul tau nu va avea motive de gelozie si in plus va veti distra de minune in mai multi.
Pai gandeste-te in felul urmator... tu ai fi geloasa daca prietenul tau ar duce o colega la el acasa?
Anonima17191 întreabă: