anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Are ceva daca fac pauza la anticonceptionale dupa ce au trecut cele 6 luni? am uitat cand s-au facut 6 luni.si vreau sa fac acum.are ceva?

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pauza la anticonceptionale faci numai cand iti recomanda ginecologul. Si la fiecare 6 luni trebuie sa faci un consult ginecologic. Daca uiti datele, mai bine renunta la anticonceptionale, ele sunt facute pentru femei capabile sa le ia corect si sa ramana in supraveghere atenta. daca tu ai uitat ceva atat de important ca mersul la consult ginecologic o data la 6 luni, inseamna ca nu esti prea responsabila si anticonceptionalele te pot pune in pericol, de vreme ce nu respecti macar regulile minime ale administrarii lor.

Abh
| Abh a răspuns:

Pauza o faci cand iti indica medicul ginecolog si cand termini ultima tableta din blisterul inceput. Mare grija la o alta metoda contraceptiva, fiindca daca nu te protejezi, ai mari sanse sa ramai gravida.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intreaba medicul ginecolog...in probleme de sanatate nu se pun asemenea intrebari, pentru ca anticonceptionalele au efecte adverse

| Krimario a răspuns:

Nu are nimic poti sa faci pauza dar dupa ce termin blisterul ai sa vezi ca ciclul iti poate intarzia dar Nu e nimic grav si Nu ai cum sa ramai gravida repede dar depinde si de corpul tau.Altceva Nu e neaparat sa faci pauza EU am o amica care Nu a facut pauza timp de 7 ani