Eu nu vad nici o problema! Toti cred ca trebuie ca barbatul sa ceara fata in casatoarie pentru ca asa e CLASSIC(obicei facut di todeauna), dar am mai vazut un caz cand fata la cerut in casatorie pe barbat(finalul a fost cam naspa). Daca il iubesti asa mult fa tu primul pas...ciao
Nu te sfatuiesc sa faci asta, daca avea de gand sa o faca, o facea. Poti avea parte de-un raspuns negativ sau evaziv in acelasi sens si va fi tare dureros. Poti purta discutia spre tema asta, dar initiativa ca si inelul de logodna trebuie sa-i apartina lui.
Probabil, nu-i mare lucru.
Atata timp cat tu esti sigura de sentimentele tale, si ca ce simti tu pentru el, e reciproc, nu vad nicio problema.
Super fain, nu este anormal! vis-a-vis de comet-urile.....gen,nu tu trebuie sa faci asta ci barbatul,este anormal etc., este indoctrinare, asa a facut toata lumea asa trebuie sa fac si eu, asa este datina, nu da bine la ochiul celor din jur, sunt ca niste roboti programati sa urmeze indicatiile!
Nu are nimic, dar este mult prea ciudat. Mai frumos este ca barbatul sa o ceara-n casatorie.
Daca ai ajuns tu sa faci una ca asta, atunci ori esti stresanta ori el nu isi doreste nimic momentan.
Daca vrei sa faci asta tu, e ok...dar esti sigura ca raspunsul va fi "DA"? Incearca sa vorbesti intai cu el si sa abordezi subiectul, vezi ce parere are despre casatorie, apoi fa pasul mare.
Nu are nimic doar ca barbatul e de obicei cel care cere in casatori nu invers.
Euu53y64 întreabă: