anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Are ceva daca ma masturbez de la varsta de 13 ani? poate sa dauneze mai incolo?

9 răspunsuri:
| Jony123 a răspuns:

Daca faci in exces da, poti deveni dependent/a. Deci iti recomand sa faci rar, nu mai mult de o data pe saptamana...
Sper ca team ajuat. Funda? Plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

| Cosmin1992 a răspuns:

Nu are nimic. Distreaza-te. Iti garantez ca nu are ce sa se intample rau, doar sa nu incerci ceva mai ciudat si sa te ranesti singur/a.

| Elena199 a răspuns:

Da are...din cate stiu eu te poti dezvirgina si cu degetul... iar mai incolo cand vei face dragoste prima data nu o sa mai fie aceeasi placere, deoarece tu esti deja invatat cu asa ceva si ti se va largi mult prea mult pentru a mai simti acea placere happy incearca sa o faci cat mai rar [ asa a facut o pr de'a mea sh cand a facut dragoste baiatul a simtit ]

| Vrajitor a răspuns:

Da, scade potenta, grav. mai tarziu pe la 20 de ani o sa ai probleme grave, si va trebui sa chem un vecin pe la tine asta sa nu te lasa prietena! happy

| Cristi_1137 a răspuns:

Sincer, dauneaza cresterii si dezvoltarii(mai ales mintale) in majoritatea cazurilor. pe la 15 ani ar fi indicat, atunci apar problemele cu hormonii. Ai grija >.>, eu zis sa nu prea faci laughing, e o problema si asta big grin. Succes in continuare.

| metaldark2327 a răspuns (pentru Elena199):

Nu ai cum sa te dezvirginezi cu degetul. Ruperea himenului in cazul fetelor.sau a atei in cazul baietiilor ...nu inseamna dezvirginare. dezvirginare inseamna act sexual cu o alta persoana.big grin

| Elena199 a răspuns (pentru metaldark2327):

Ia cauta tu pe net daca nu sti in realitate videoclipuri dezvirginare cu degetu daca nu gasesti iti dau eu sa vezi ca se poatehappy

| Elena199 a răspuns (pentru metaldark2327):

Cati ani ziceai ca ai?happy

| metaldark2327 a răspuns (pentru Elena199):

Draga mea. dezvirginarea reprezinta actul sexual in sine, si nu ruperea himenului sau a atzei(in cazul baietiilor). pana nu ai un contact sexual te numesti virgina, chiar daca ai himenul rupt.