| linda_9157 a întrebat:

Are ceva daca ma masturbez zilnic? am citit undeva ca unele fete foloseau si lumanari si morcov.va rog sa nu faceti misto.se poate si cu legume?

Răspuns Câştigător
| Klara a răspuns:

Poate iti ramane morcovu'/castravetele/dovleacu' blocat inauntru, si te trezesti pe la urgentza laughing
Cel mai safe e sa ti-o faci cu mana proprie: cu degetul. Ala nu se rupe, nu se blocheaza, poti sa-l manevrezi cum vrei straight face

17 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Sa nu incerci cu ardei iute. Vezi ca exista unelte speciale la sex-shop. Ca sa nu mai zic barbati amatori pe toate drumurile. Lumanarile si legumele sunt pentru altceva. Ca si surubelnitele, recipientele, telefoanele, brichetele, picioarele de la mobilier, maturile etc.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Sa nu uiti porumbu' pe acolo sa incolteasca, poate o pui de o mamaligalaughing

| Anemona a răspuns:

Frate scuze ca iti zic da esti obsedata graaavstraight face numai intrebari din astea ai... yaaak

regis
| regis a răspuns:

Se poate si cu legume si cu fructe, cu cereale, cu orice planta care incape in vagin, ba chiar si cu animale. Crede-ma, nu ai vrea sa stii cate minunatii au scos medicii din vagine si anusuri.
Indicat este sa folosesti fiecare chestie in scopul pentru care a fost creata, iar pentru masturbare gasesti o larga varietate de obiecte in sexshopuri. Daca esti mai rusinoasa, exista astfel de magazine virtuale, expedierea facandu-se prin posta, intr-un colet absolut "neutru".

| lilstar a răspuns:

Ai nevoie de un prieten.

| ramonatm17 a răspuns:

Se poate cu orice crezi tu ca te satirface...incepand de la deget si terminand cu tuburi de fixativ. dar iti recomand jucarii sexuale daca tot practici asa des... daca nu degetul ramane o solutie

Răspuns utilizator avertizat
| Liviu a răspuns:

Vai...
Nu ai mei nimic e ceva normal mai cu seama ai 14 - 16 ani'
Varsta asta e critica
Nai nimic rareste`o doar ca o sa ajungi la epuizare sexuala oh god...
Orcum take care'`
Sa nai unghii daca nu vrei fro... zgarietura urata
Si nu baga alceva in vagin ca...tongue te poti infecta`
Cel mai bine foloseste manutza ta...big grin da mai intai o speli si dupa o speli iar
xD

| delix a răspuns:

Ai auzit de dependenta de masturbare? da search pe google1deseori acolo gasesti cel mai repede raspunsuri

| XxXmImIxXx a răspuns:

A treia prostie pe ziua de azi rolling on the floor se poate dar e cam periculos nu se jtye ce se poate intampla te trezesti la urgente cu kastravetelerolling on the floor)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa-ti rost de un prieten... orice prieten...si tinel de sex laughing mai bine decat o leguma, desi nu la fel de rezistent laughing dar totusi mai uman.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De periuta de dinti nu ai citit? laughing
Referitor la intrebarea ta, mai bine ti-ai cauta un prieten, ai sa te obinuesti prea mult sa ai actiune doar singura... Si cand va fi sa o faci cu un baiat s-ar putea sa nu fii satisfacuta. Serios vorbesc, cauta prin intrebarile "De ce nu am orgasm cu el, reusesc doar singura?" Sper ca nu te-ai suparat pe mine.
Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Poate iti ramane morcovu'/castravetele/dovleacu' blocat inauntru, si te trezesti pe la urgentza "tare:Xlaughing
Suna cam ciudat mai bine iti cauti un partener si ai grija cu dependenta asta:p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Num ai cu spanac!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, cu o lubenitalove struck

Orice numa nu ceapa, usturoi, struguri:o, ardei iutelaughing...

| FataDinVecini a răspuns:

Da. Se poate, si iti pot garanta .Incearca.Serios e ca si un vibrator doar ca nu se misca.Asa am auzit de la prietena mea.

| wizardd a răspuns:

Ca tot zice loomea de prieten ma ofer eu big grinbig grinbig grin: