anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Are ceva daca ma rad in fund? sunt baiat

41 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu are nimic, asa iti faci necesitatiile mai bine si nu ramane prins in par dupa ce te stergi cu hartia igienica.

| RXN a răspuns:

Rade-te,mama,sa vad cum mai mergi dupa din cauza iritatiei.^_^

| elasexygagica a răspuns:

Daca esti gay e super okey love struck

Ahhh dati jos pantaloniibatting eyelashes de restul ma ocup eulove struck drooling

Vezi ca vin si te musc debatting eyelashes barbatie drooling

| CristinaElena96 a răspuns:

Smokeyyy frate' fa un bine planetei si da'ti foc (scuza-mi expresia) la mistocareala cum pui si intrebarile, majoritatea utilizatorilor te trateaza cu acelasi "respect".Nu mai posta intrebarile aiurea, sunt ferm convinsa ca nu ai 15 ani, ci in jur de 18-20 de ani si vrei sa faci misto,te dezamagesc sa iti zic, dragul meu, ca copii de 15 ani au o mentalitate mult mai buna ca a ta.Un cretin ca tine isi bate joc de niste oameni care sunt pregatiti sa ajute orice nelamurire.Respecta acesti oameni si sterge-ti contul, te rog frumos!

| y7y7y7 a răspuns:

Nu.happye foarte bine ca ai grija de tine...winking

| cthulhu a răspuns:

Mai bine cu ceara calda. Se ia mult mai bine si poate se si rareste.

| simiy a răspuns:

La inceput o sa ai pielea iritata, eu cel putin asa cred apoi daca ititrece iritatia nu are nimichappy

| nebunu_5532 a răspuns:

Nu are nimic. Chiar este recomandat ca atunci cind faci sex anal sa intre bine penisul partenerului in fundul tau!

| anonim_4396 explică (pentru nebunu_5532):

Ahh deci imi povestesti din propria ta experienta

| imposiblegirl a răspuns (pentru anonim_4396):

Maxim laughing

| nebunu_5532 a răspuns:

Smokeyyy Nici pe departe nu este asa. Dar din pacate pentru tine ai pus o intrebare de gay iar eu ti-am dat un raspuns pe masura preferintelor tale sexuale!

| nebunu_5532 a răspuns:

Smokeyyy Ignoranta si prostia ta oricum nu te lasa sa crezi altceva! Nici macar nu incerc sa te conving ca nu este asa cum crezi tu. Tu esti singurul care incerca sa convinga pe altcineva despre care tu nu stii nimic ca il cunosti si tu stii mai bine decit el. Oricum iti urez multa bafta in relatile pe care le vei avea, dar ai grija sa te protejezi pentru ca homosexualitatea iti poate aduce si necazuri foarte mari cum ar fi bolile venerice si altele...

| nebunu_5532 a răspuns:

Mai schimba si tu gluma ca este aceeasi si s-a plictisit lumea de ea! Si apropos parintii tai stiu ca esti lachioi?

| nebunu_5532 a răspuns:

Auzi stie si elasexygagica ca esti pirtar! Te cunoaste toata lumea!

| nebunu_5532 a răspuns:

Pe viitor ai putea sa ne povestesti si din aventurile tale cu barbati...suntem chiar nerabdatori sa aflam picanterii din viata ta amoroasa. Ai putea chiar sa ne ceri si sfaturi iar eu iti promit ca vom incerca sa te ajutam cit de mult putem dar nu foarte mult pentru ca nu mai are nimeni experienta ta aici pe TPU in ceea ce priveste relatile homosexuale!

| nebunu_5532 a răspuns:

Dar cind si cum ai descoperit ca iti place ciocanul? Hai povesteste-ne nu te mai rusina! Daca este din placere nu se pune!

Dintotdeauna mi-a placut sa sodomizez gay pasivi micuti si firavi ca tine

| nebunu_5532 a răspuns:

Da recunosc ca mi-o iau in cur, dar mi-o iau in cur la tine. Si singurul cur pe care tu l-ai spart este curul tau evident!

Nebunu_5532 a răspuns:

Da recunosc ca mi-o iau in cur,

asta voiam sa aud de la tine! purul adevar.acum dati pantalonii jos si pregateste-ti ***** pentru ca ceea ce va urma te va marca pe viata iti voi face curul galeata

| nebunu_5532 a răspuns:

Stiu ca ti-a placut si la asta ai visat toata viata dar stii de ce? Pentru ca atunci cind erai copil mic, tatal tau a abuzat de tine si ti-a rupt tirtita. Este normal sa te gindesti la razbunare datorita faptului ca ai suferit din aceasta cauza. Cu niste sedinte la pshiholg se rezolva toate problemele pshihice pe care le ai sau nu.

| nebunu_5532 a răspuns:

Ca sa imi faci mie curu galeata trebuie sa iti faci operatie de marire de penis pentru ca cu viermustiul ala pe care il ai nu poti nici macar sa hranesti pestii. Ai uitat ca de la 13-14 ani decind ai inceput sa te labesti o faci numai cu penseta?

| nebunu_5532 a răspuns:

Imi pare rau ca nu mai pot continua cu tine aceasta sarada pentru ca trebuie sa plec acasa deoarece sunt la munca dar iti promit ca miine o vom lua de la capat!

| nebunu_5532 a răspuns:

Ai facut o mare confuzie...17 cm nu este acelasi lucru cu 17 mm. Pentru mine banii nu reprezinta o problema ca sa trebuiasca sa ma prostituez dar probabil ca pentru tine care ai o situatie materiala precara este singura metoda prin care reusesti sa supravietuiesti. de altfel cred ca asta este unul din numeroasele motive pentru care te-ai apucat sa iti vinzi trupul urit mirositor barbatilor. Acum nu trebuie sa iti fie rusine sau frica ca esti singurul baietel care si-a umblat la rozeta. Invata sa iti accepti orientarea sexuala si cine stie poate ai sa te duci si tu prin afara si vei participa la parade gay dar din pacate pentru tine te vor prinde cei de la Noua Dreapta si din cauza prostiei din capul tau si a guri tale mare te vor bate toti si te vor agresa sexual in funduletul tau prospat barbierit. Dar nu este o problema pentru ca asta este dorinta ta de cind erai mica sa devii curva mai multor barbati deodata! Si uite cum cu ocazia asta ti-am prezis si viitorul (avind in vedere calitatile mele de medium) si vei constata cu stupoare cit de curind cita dreptate am avut.

| nebunu_5532 a răspuns:

Meangirl01 Ba sa crezi pentru ca este purul adevar! Eldiablo23 Nici nu ai idee cit adevar ai grait. Smokeyyy Poate ai crezut ca am ceva cu tine dar nu am nimic ma jur. Nu pot sa ma supar pe niste finte atit de fragile cum sunt femeile sau ma rog inlocuitoarele lor! Si oricum dupa cum vezi toata lumea te crede gay!

| nebunu_5532 a răspuns:

Tu poti sa crezi tot ce vrei dar stii foarte bine ca nu eu ma rad in fund ci tu. Si oricum in sufletul tau tu stii ca te-ai nascut femeie inr-un corp de baiat.

| nebunu_5532 a răspuns:

Ti-am promis ca am sa revin nu? Poate imi dai si funda cu ocazia asta.

| nebunu_5532 a răspuns:

Da de unde ai tras tu concluzia asta? Spune-mi te rog cine se rade in cur pe TPU si se lauda cu asta? Vezi cum ai ramas fara cuvinte si acum nu iti mai ramine de facut decit sa ii acuzi pe altii pe care nici macar nu ii cunosti.

| nebunu_5532 a răspuns:

M-ai spart cu logica ta. Dar la care lucruri te referi ca le-as stii eu despre gay?

| nebunu_5532 a răspuns:

Si chiar daca as stii ceva asta nu spune nimic. Dar tu un baiat care se rade in cur...asta spune multe!

| nebunu_5532 a răspuns:

Pentru ca tu nu stii nimic din ce ti-am spus si oricum nu intelegi ma faci pe mine prost? Ba baiatule eu am impresia ca tu nu esti sanatos la cap. Coaie tu esti cel ce se rade in cur. Femeile se rad si ele in cur. Barbatii nu se rad in cur. Doar barbatii care se cred femei se rad in cur. Esti nebun ce ai? Nu mai stii ce intrebare ai pus? Mirosi a piine uscata, te razi in cur si tot altu este gay? Eu cred ca tu esti un gay din ala neinteles care isi reneaga si orientare sexuala dar nu se poate impotrivi placerilor carnale!

| nebunu_5532 a răspuns:

Rusinica rusinica...chiar asa ditamai flacaul sa se rada in cur? Esti curva curvelor! Esti femeia tuturor barbatilor! Esti a suprema! Esti cel mai mare tufisar pirtar al tutoror timpurilor si ti-ai propus sa faci cariera din treaba asta. In curind te vom vedea pe la TV la fel ca pe Naomi, botezatu, Solcanu si alte multe curve gay!

| nebunu_5532 a răspuns:

Nu m-am uitat la celelalte intrebari dar asta la care m-am uitat sigur nu este pusa la misto! Iti dai seama ce ma amuz eu pe seama ta.

Întrebări similare