anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Are ceva daca ma rad in fund? sunt baiat

37 răspunsuri:
| nebunu_5532 a răspuns:

Acum chiar m-am uitat la intrebarile tale si ce crezi? Am ajuns la concluzia ca nu esti gay esti cel mai mare gay! Ba eu unu nu cred ca ai pus-o la misto si nici nu cred ca ai pacalit pe cineva. Singurul pacalit aici esti tu! Esti cel mai mare pacalici din carti! Tu esti pegman din jocuri! Si inca ceva, vezi tu eu nici macar nu iti citisem intrebarile si mi-am dat seama ca ai fost abuzat sexual de tatal tau. Si inca ceva, in orice poveste sau intrebare exista si un pic de adevar. Eu nu cred ca te-a abuzat tatal tau sexual, eu cred ca te-au abuzat atit tatal tau cit si mama ta! Drept urmare esti un pirtar si vei deveni si cunoscuta!

| nebunu_5532 a răspuns:

Tu nu intelegi ca nu iti bati joc de mine sau de ceilalti utilizatori ci iti bati joc de tine? Daca ne povestesti sau ne intrebi ceva legat de ce ai patit tu rau gen ca te-a violat tactu sau mata sau ca te-ai ras in cur lumea crede ca este adevarat si tot tu cazi de rahat chiar daca tu te amuzi, te amuzi pe seama prostiei tale. Oricum esti un copil ratat, ignorant, prost, incult, homosexual si fara viitor!

| Andreyyw a răspuns:

Hmm pregatesti funduletu de actiune

| MEANGIRL01 a răspuns:

Sa moara tu! nu te cred laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce ma distreaza categoria asta laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti prost rau frate.

| sillmaril a răspuns:

Da.o sa-ti creasca par pe limba laughing