anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Are ceva daca ma rad in fund? sunt baiat

41 răspunsuri:
| nebunu_5532 a răspuns:

Da de unde ai tras tu concluzia asta? Spune-mi te rog cine se rade in cur pe TPU si se lauda cu asta? Vezi cum ai ramas fara cuvinte si acum nu iti mai ramine de facut decit sa ii acuzi pe altii pe care nici macar nu ii cunosti.

| nebunu_5532 a răspuns:

M-ai spart cu logica ta. Dar la care lucruri te referi ca le-as stii eu despre gay?

| nebunu_5532 a răspuns:

Si chiar daca as stii ceva asta nu spune nimic. Dar tu un baiat care se rade in cur...asta spune multe!

| nebunu_5532 a răspuns:

Pentru ca tu nu stii nimic din ce ti-am spus si oricum nu intelegi ma faci pe mine prost? Ba baiatule eu am impresia ca tu nu esti sanatos la cap. Coaie tu esti cel ce se rade in cur. Femeile se rad si ele in cur. Barbatii nu se rad in cur. Doar barbatii care se cred femei se rad in cur. Esti nebun ce ai? Nu mai stii ce intrebare ai pus? Mirosi a piine uscata, te razi in cur si tot altu este gay? Eu cred ca tu esti un gay din ala neinteles care isi reneaga si orientare sexuala dar nu se poate impotrivi placerilor carnale!

| nebunu_5532 a răspuns:

Rusinica rusinica...chiar asa ditamai flacaul sa se rada in cur? Esti curva curvelor! Esti femeia tuturor barbatilor! Esti a suprema! Esti cel mai mare tufisar pirtar al tutoror timpurilor si ti-ai propus sa faci cariera din treaba asta. In curind te vom vedea pe la TV la fel ca pe Naomi, botezatu, Solcanu si alte multe curve gay!

| nebunu_5532 a răspuns:

Nu m-am uitat la celelalte intrebari dar asta la care m-am uitat sigur nu este pusa la misto! Iti dai seama ce ma amuz eu pe seama ta.

| nebunu_5532 a răspuns:

Acum chiar m-am uitat la intrebarile tale si ce crezi? Am ajuns la concluzia ca nu esti gay esti cel mai mare gay! Ba eu unu nu cred ca ai pus-o la misto si nici nu cred ca ai pacalit pe cineva. Singurul pacalit aici esti tu! Esti cel mai mare pacalici din carti! Tu esti pegman din jocuri! Si inca ceva, vezi tu eu nici macar nu iti citisem intrebarile si mi-am dat seama ca ai fost abuzat sexual de tatal tau. Si inca ceva, in orice poveste sau intrebare exista si un pic de adevar. Eu nu cred ca te-a abuzat tatal tau sexual, eu cred ca te-au abuzat atit tatal tau cit si mama ta! Drept urmare esti un pirtar si vei deveni si cunoscuta!

| nebunu_5532 a răspuns:

Tu nu intelegi ca nu iti bati joc de mine sau de ceilalti utilizatori ci iti bati joc de tine? Daca ne povestesti sau ne intrebi ceva legat de ce ai patit tu rau gen ca te-a violat tactu sau mata sau ca te-ai ras in cur lumea crede ca este adevarat si tot tu cazi de rahat chiar daca tu te amuzi, te amuzi pe seama prostiei tale. Oricum esti un copil ratat, ignorant, prost, incult, homosexual si fara viitor!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti prost rau frate.

| CristinaElena96 a răspuns:

Smokeyyy frate' fa un bine planetei si da'ti foc (scuza-mi expresia) la mistocareala cum pui si intrebarile, majoritatea utilizatorilor te trateaza cu acelasi "respect".Nu mai posta intrebarile aiurea, sunt ferm convinsa ca nu ai 15 ani, ci in jur de 18-20 de ani si vrei sa faci misto,te dezamagesc sa iti zic, dragul meu, ca copii de 15 ani au o mentalitate mult mai buna ca a ta.Un cretin ca tine isi bate joc de niste oameni care sunt pregatiti sa ajute orice nelamurire.Respecta acesti oameni si sterge-ti contul, te rog frumos!

| sillmaril a răspuns:

Da.o sa-ti creasca par pe limba laughing

Întrebări similare