| alexa21dany a întrebat:

Are Ceva Daca Mi.a Venit Menstruatia Mai Devreme Cu 5 Zile? Si De 2 Ori In Aceeasi Luna? Adica Mi.a Venit Pe 1 Ianuarie Pana Pe 5, Apoi Pe La Sfarsitul Lunii Ianuarie Mi.a Venit Iara.Pe Data De 26 Pana Pe Data De 30. Astept Raspuns Va Rog TPU.

14 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ciclul menstrual a durat 25 de zile, deci absolut normal. Nu are nici o importanta ca venit de doua ori intr-o luna calendaristica, era normal sa se intample asa daca ti-a venit pe 1 ale lunii. Important este sa nu ai cicluri menstruale cu durata sub 21 de zile.

| alexa21dany explică (pentru Brigaela):

Cum adica cu durata sub 21 de zile?

| Brigaela a răspuns (pentru alexa21dany):

Durata minima normala a unui ciclu menstrual este de 21 de zile. Daca ai cicluri mai scurte, e ingrijorator, daca nu, e normal. Totusi, tinand cont ca ai avut contacte sexuale neprotejate, sangerarea poate fi una de implantare a sarcinii. E bine sa te vada ginecologul care te-a consultat si dupa inceperea vietii sexuale.

Pai cicluri scurte aveam ca si inainte tot asa am menstruatia si nu imi curge mult ca si inainte.eu astept acum la sf lunii sa imi vina ca nu-s dc mi.a vnt de 2 ori in luna ianuarie.dar mi.a venit o data si inainte sa imi incep viata sexuala.ca daca era un semn de sarcina nu imi venea deloc timp de 3 luni, asta era o avertizare de sarcina(doamne fereste). pentru ca nu vrem acum de tineri.

| Brigaela a răspuns (pentru alexa21dany):

Nu am reusit sa inteleg mesajul tau, desi l-am citit de mai multe ori. Roaga pe cineva care cunoaste mai bine limba romana sa te ajute cand scrii si reia-l te rog

Lasa.scz

| IloveME a răspuns:

Menstruatia vine la 23-28 de zile!
Se numara din prima zi a menstruatiei!
Deci tie ti-a venit in ziua 26, absolut normal!

| alexa21dany explică (pentru IloveME):

Aha am crezut ca mi s.a intamplat ceva gresit.ca eu mi.am inceput viata sexuala in decembrie la varsta de 19 jumate

| AlexandraCroft a răspuns:

Buna Alexa.
Nu, nu e nici o problema, dereglarile hormonale sunt absolut normale la varsta asta, se poate intr-o luna sa iti vina mai mult sau deloc si sa iti vina abia luna viitoare.Nu trebuie sa te ingrijorezi, stai linistita.

| alexa21dany explică (pentru AlexandraCroft):

Nu stiu ca nu mi s.a intamplat pana acum decat o singura dat, asta a fost anul trecut

| Azµre a răspuns:

Este normal, poate o mică dereglare datorită unei răceli oricum e ceva de ordin patologic, dar poți vedea un medic dacă se repetă.

| alexa21dany explică (pentru Azµre):

Pai astept sa imi vina pe la sfarsitul lunii. ca eu mi.am inceput viata sexuala in decembrie cu iubitul meu, primul din viata mea si care ultimul vreau sa fie.adik sotul meu.ca si el vrea sa devin sotia lui.si deodata ce mi.a venit menstruatia nu are cum sa fi ramas insarcinata nefolosind mereu prezervativ.mai faceam si fara dar fara sa isi de.a drumul in mine.o scotea repede afara cand sa isi de.a drumul

| Azµre a răspuns (pentru alexa21dany):

Oricum ar fi trebuie să vezi un medic mai ales că ți-ai început viața sexuală. Eu asta recomand! Am medic ginecolog prieten și mereu așa spune, oricărei fete, ai început viața sexuală vezi un medic ginecolog.

| alexa21dany explică (pentru Azµre):

Ok am inteles.ms pentru raspuns