| fetitza_8612 a întrebat:

Are cineva din voi fetelor vergeturi? cum credeti ii deranjeaza mult pe iubitii vostri acest lucru? poate afecta acest lucru asupra relatii voatre? eu am vergeturi pe tot fundul si imi este ft.rusine sa mi le vada iuby al meu.

Răspuns Câştigător
| roxy_2350 a răspuns:

Da si eu am la fel ca tine. daca te iubeste nu cred ca conteaza asa mult. si mie imi e rusine, dar m`am obisnuit. astea din cate am auzit nu trec deci nu ai ce face, trebuie sa te obisnuiesti si sa te accepti asa cum esti. si el daca te iubeste la randul lui va trece cu ochii peste acest mic defect. nu prea cred ca poate afecta relatia daca el chiar tine la tine si nu iubeste doar fizicul tau. asa ca stai linistita, nu te mai stresa, se intampla multor fete! am inteles ca vergeturile se formeaza din cauza cresterii bruste.

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu te mai stresa atât de mult. Au și băieții, este adevărat sunt într-un număr mai mic. La fete este preponderent ca și celulita.
Nu uita că ție ce nu-ți place la corpul tău poate pe el îl atrage.
Trebuie să ne acceptăm așa cum suntem dacă ne iubim, nu este nimeni perfect asta nu înseamnă că nu trebuie să avem grijă de noi și aspectul nostru exterior.
Pa, pa.

| Gigiku a răspuns:

Iuby tau nu o sa mai fie preocupat de vergeturi odata ce te vede cu el in pat happy

| luciana200972 a răspuns:

Crede-ma ca el nici nu a observat, totul este doar in mintea noastra, dc te iubeste cu adevarat nici nu-i va pasa de vergeturi, crede-ma si el are obsesiile lui.

| karrinna a răspuns:

Buna...

Si eu am la fel ca tinee dar nu pe fund pe picioare acum cum a venit vara la inceput imi era rusine sa ies asa. Parca toata lumeaa se uita la mine. Pana cand m-a intrebat... i-am spus si a ziss stai linistita te accept asa cum esti. Stai fara grije mai ales daca le ai pe fund nu se vad pe strada

:*:*:*

| roxy_9087 a răspuns:

Stai linistita ca si eu am dar nu mi-e rusine pentru ca stiu ca nu sunt singura.si daca iubi tau te iubeste nu ai de ce sa te ingrijorezi cand o sa le vada happy

| lollipop92_5210 a răspuns:

Multe persoane au vergeturi. Nu e o chestie rara.
Daca te iubeste cu adevarat, nu ar trebui sa fie interesat de faptul ca ai vergeturi, ci ar trebui sa "savureze" clipele petrecute cu tine.

| laura_9551 a răspuns:

Daca iubitul tau tine cu adevarat la tine nu il deranjeaza nici vergeturiile nici alt semn aparut pe corpul tau.