| Piersicutza a întrebat:

Are cineva vreo idee cum pot spune unui baiat ca il iubesc. fara a parea penibila? funda:*

Răspuns Câştigător
| Facebook_4877 a răspuns:

Te iubesc!

11 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Pai nu ai cum sa il iubesti, doar sa il placi, il poti iubi dupa 3-4 luni straight face

| Mayar a răspuns:

Ii scrii pe mess, sau il inviti la un suc...

| Xexma a răspuns:

Astepti sa spuna el primul big grin. sau astepti un moment romantic si ii spui. si nu o sa pari penibila. cel putin pentru el nu o sa pari. doar tie insati

| Kruger2 a răspuns:

Invita-l la o cafea si spune-i relaxata ceea ce simti pentru el. Ia-i mana in mana ta si zambeste-i. Functioneaza intotdeauna. happy

| Absent a răspuns:

Eu zic sa incerci sa te apropii mai mult de el. Afla-i id-ul de mess si baga-te in seama cu el.
Daca nu risti nu castigi!

| aLeXaN a răspuns:

Puneti la avatar : Yo il iubesc si prostu' nu'si da seama.

| djcrazyroxxy a răspuns:

Date bine pe langa el nu-i spune pentru ca o sa se tina tare si o sa pari penibila vai cum se zice avansuri fara sa para ca le faci pentru ai spune ca-l iubesti si dupaceea el iti va spune ca s-a indragostit de u pentru ca nu o sa-ti reziste sau poti sa-i spui daca e singur numai u ca el ii zici ca il simpatizezi :X
Succes funda?

| harciog a răspuns:

Penibilitatea,in cele mai multe cazuri, sta in vorbe.Nu-i spune nimic dar incearca sa-i fii alaturi indiferent de situatie,poate chiar de vreo rivala,pentru ca dragostea adevarata nu este reprimare si nici regula,este pur si simplu intelegere, dar nu o intelegere impusa ci o intelegere acceptata mai ales asupra ta, a propriei tale fiinte.

| ozana_6012 a răspuns:

Cu gura

| yna16 a răspuns:

Deci cand vb cu el pe mess sau afara sau la telefon sau unde vorbesti tu cu el...incepi cu buna cf chestii de genu asta... dupa aia incepi sa bati apropouri. adica il intrebi si tu cum o mai duci cu dragostea ce prietena mai ai.si el o sa zica pai nu sunt cu nimeni etc.si o sa te intrebe si pe tine acelasi lucru.si aici incepi.pai eu te plac si incetul cu incetul am inceput sa te iubesc dar stiu ca nu conteaza pentru ca sentimentul nu e reciproc.si atunci vezi ce iti va zice.la mine mereu a functionat. succes!

| aleeexhaha a răspuns:

Paiiii...ar trebui sa te imprietenesti cu el din ce in ce mai mult dar nu prea multlaughingpentru ca dupa poate devenit bff si o sa fie cam greu sa fiti impreunabig grin...iar dupa ce esti sigura de sentimentele lui spune-ihappy