| Pumba a întrebat:

Are erectie de fiecare data cand ne sarutam. E normal? Care e motivul? As fi inteles daca se intampla o data, de doua ori. Dar chiar de fiecare data? laughing Fundita + vot.

Răspuns Câştigător
| MineIsLikeABridge a răspuns:

Pur si simplu se excita foarte usor, iti va fi imposibil sa faci sex cu el daca o tine tot asa, incearca sa treceti direct la sex, incearca sa-l faci sa se simta bine cu tine nu rusinat sau extra excitat, ca pe un barbat normal il tine de la 10-30 de min, depinde de pozitii de situatie, ca de multe ori ca sa ejaculezi mai tarziu te gandesti la ceva defect al iubitei/lui tau, dar in asa fel incat sa nu piata flacara, dar de curiozitate ai ajuns macar cu el in pat, e supra dotat? Ca la aia li se mai intampla asa, de acolo vorba mica da duce mult si repede.

15 răspunsuri:
| Oița007 a răspuns:

Asta se intampla daca-l atragi pe tip laughing

| Luly1802 a răspuns:

Este normal. Esti sensibil, iar asa te exciti. Nu simti de fiecare data un fluture in stomac cand faci asta?laughing Adica nu te speria, nu este nimic grav, nimic. laughing Esti pervers de felul tau. Daca totusi, de fiecare data laughing.

Deci k-bye. wave Si stai calm. E normal laughing

| Luly1802 a răspuns (pentru Oița007):

E baiat. happy Cred. laughing))

| Oița007 a răspuns (pentru Luly1802):

Crezi prost!
Daca Pumba e baiat, inseamna ca vorbeste de partenera lui, nu? De cand au fetele erectie? straight face Banuiesc ca tu ai... dar din cate stiu eu fetele nu au.

Inainte sa raspunzi aiurea te puteai uita la intrebarile EI si ti ai fi dat seama ca e FATA!

| Pumba explică (pentru Luly1802):

Are dreptate Oita, sunt fata.

| Luly1802 a răspuns (pentru Pumba):

Da, imi pare rau. Nu mi-am dat seama. Incerc sa-mi sterg comentariul, insa, nu pot! X_x. laughing. In plus, scuze. Inca o data. Si da Oita, sa stii, nu am citit bine comentariul. Multumita?

| Pumba explică (pentru Luly1802):

Nu e nicio problema, stai linistita. Poti sa lasi comentariu.

| Luly1802 a răspuns (pentru Pumba):

; o3 happy

| Antyss08 a răspuns:

Stăpânește-l, biciuieștel, vorba aia "durere cu plăcere"

| mgtow a răspuns:

Si-a facut laba in fiecare zi daca ejaculeaza asa, in pat o sa reziste mult si nu va ejacula doar daca ii faci o laba sau o sugi repede. Nu o sa simta nimic si o sa aiba ganduri pesimiste despre el.

| darrio2007 a răspuns:

La toti oamenii normali se intampla asa ceva.Se excita. Daca nu s-ar intampla asta cum s-ar mai face sex.Asta inseamna ca nu este impotent.

| elComandantee a răspuns:

Dacă nu treceţi la pasul următor...aşa se întâmplă.

| Ea12345 a răspuns:

Il exciti, te place. E foarte bine laughing

| DorinM a răspuns:

Este f firesc si natural. Atunci când exista atracție sexuala, penisul intra in erecție. Poți citi mai multe despre erecție si mecanismele prin care penisul intra in erecție aici http://totul-despre-sex.com/......e-perfecta

| DorinM a răspuns:

Link nou pentru răspunsul meu: Este f firesc si natural. Atunci când exista atracție sexuala, penisul intra in erecție. Poți citi mai multe despre erecție si mecanismele prin care penisul intra in erecție aici http://midoris.ro/......e-perfecta