| anonimul a întrebat:

Are momente cand e foarte increzuta si pitipoanca si momente in care pare ca suntem buni prieteni si s super ok...ma place?

3 răspunsuri:
| pisoias29 a răspuns:

Din ce ai spus tu mai sus, nu cred ca as putea sa imi dau seama daca te place happy

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Defineşte cuvântul piţipoancă.
Învaţă şi tu cum să descoperi o fată.
Vorbeşte cu ea despre asta.
Întreab-o tu dacă te place,înainte să o găsească alt băiatşi să ţi-o sufle de sub nas.
Dacă ai momente în care îţi pare că sunteţi buni prieteni,ea este cea de zi cu zi,fata pe care tu o cauţi şi o placi.
Însă dacă îţi pare că este încrezută,este doar o pură aparenţă.
Nu este pentru că doreşte,ci pentru că este mult prea afectată de trecut şi tot ce se află-n jurul ei o lasă rece.
Dacă o place,încearcă să vorbeşti cu ea şi să aflii ce anume se ascunde în sufletul ei.
Poate că are nevoie de ajutor, poate că are nevoie de tine, dar se teme să nu fie rănită...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eeeeeeeh,asta vei afla fie din raspunsul meu, fie din al altor persoane.O varianta ar fi ca poate tu esti fitos si vrea sa fie si e ca tine(daca te place)Sau, varianta a doua:poate tu o placi si se observa, iar ea vrea sa fiti doar AMICI, si atunci se comporta ca o increzuta. Sper sa iti fie raspunsul meu de folos. Bafta!:d