Când iubeşti, iubeşti şi gata. Ar fi prea frumos ca să putem alege pe cine să iubim, însă este imposibil...
Daca te-ai putea opri...ce bine ar fi! Dar inima are rationamentul ei, si iubeste fara sa intrebe! Si pe cine nu merita!
Iubirea este ceva pe care nu o comanzi, vine așa de o dată... ceasul rău, pisica neagră.
In msare parte nu! Dar sunt niste exceptii in care iti face bine, dar sunt cazuri speciale , care daca il iubesti pe x si el nu te iubeste te impiedica sa faci nu stiu ce, oricum, sansele ca sa aiba rost sunt de 0, 05%
Nu,deloc este pierdere de timp si de energie! vrb foarte serios...in lumea asta sunt multe persoane care s-ar putea indragosti de tine, la ce s-ar merita sa ii oferi dragostea ta cuiva care nu simte nimic pentru tine? funda?
Buna,
DA are rost!
Eu am iubit un baiat care nu tinea de loc la mine intr-adevar ca i-am arata ca il iubesc iar dupa un an acesta a vrut sa fim impreuna iar acum ma iubeste enorm de mult si santem impreuna de 10 luni asa ca DA ARE ROST!
pupici :*:*:*:*
Daca vezi ca ea nu te iubeste si nu te baga in seama ori incerci sa o faci sa-i para rau si sa ii areti ce pierde (ma refer la caracterul tau )
ori il lasi dracului si mergi cu capu sus gandindute ca nu e ultimul
Suck întreabă: